Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 02:12

Υπεύθυνος Αθλητισμού στο Αιγαίο ο Καφτηράνης

Ο κ.Χρήστος Γ. Καφτηράνης (1ος Σύνεδρος του Ν.Κυκλάδων σε ψήφους , τ.πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κυκλάδων επί 10 συναπτά έτη , πρώην μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ. , Δ/ντης του 5ου Δημοτικού σχολείου Σύρου , τ.Δ/ντης Α΄βαθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κυκλάδων , Μέλος της Αναπτυξιακής και Τεχνικής επιτροπής της Ε.Π.Ο. και υπεύθυνης για τις σχολές προπονητών , αξιολόγησης και έκδοσης διπλωμάτων , Επικεφαλής του συνδυασμού της αντιπολίτευσης της Ε.Π.Σ.Κ. "Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο) με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. κ. Βασίλειου -Πέτρου Ν. Σπανάκη ορίστηκε ως Σύνδεσμος - Υπεύθυνος Αθλητισμού του κεντρικού Τομέα Αθλητισμού του κόμματος  με επικεφαλής την Βουλευτή Β΄Αθηνών κ.Άννα Καραμανλή  με τις περιφερειακές οργανώσεις Αιγαίου (Βορείου και Νοτίου Αιγαίου).  

Α Π Ο Φ Α Σ Η

  1. Έχοντας υπόψη το νέο πλαίσιο της Οργανωτικής Διάρθρωσης του Κόμματος.

  2. Το άρθρο 2 παρ. 2 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος.

  3. Την ανάγκη στελέχωσης της Γραμματείας Οργανωτικού, με σκοπό την εξασφάλιση πληρέστερης κάλυψης και αρτιότερης Οργάνωσης.

Ορίζουμε

Τον κ. Καφτηράνη Χρήστο ως Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και των Περιφερειακών Οργανώσεων Βορείου και Νοτίου Αιγαίου για θέματα Αθλητισμού.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ Ν.Δ.

Βασίλειος – Πέτρος Ν. Σπανάκης

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares