Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 01:29

Παραιτήθηκε από τον Φοίνικα και απάντησε στον Χρήστο Καφτηράνη ο Κώστας Νικολούζος

Με επιστολή του στα ΜΜΕ ο κ. Κώστας Νικολούζος δηλώνει την παραίτηση του από το Φοίνικα, ενώ παράλληλα απαντά στα όσα του είχε καταλογίσει ο πρώην πρόεδρος,  Χρήστος Καφτηράνης.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 19/6/2023

ΠΡΟΣ ΔΣ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

Αξιότιμοι Κύριοι

Αντιλαμβανόμενος πρωτίστως και διαπιστώνοντας εκ των υστέρων ,ότι δεν έχετε την πρόθεση να ενημερωθείτε για τα πραγματικά γεγονότα που έχουν λάβει χώρα κατά την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και αφορούν την λειτουργία της επαγγελματικής Ομάδας από τον παραιτηθέντα πρόεδρο Κο Χρήστο Καφτηράνη ,

Διότι

Μετά την από 26/4/2023 επιστολή μου προς εσάς για σύγκλιση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου , με θέμα την παροχή εξηγήσεων από τον παραιτηθέντα Πρόεδρο και τα όσα δυσφημιστικά και συκοφαντικά για την ομάδα ανέφερε σε επιστολή του προς τα Μ.Μ.Ε , στείλατε την 27/4/2023 κλήση για να παραβρεθούμε την 28/4/2023 σε ΔΣ προς τον Κο Καφτηράνη και εμένα για ενημέρωση σας.
Παρότι παραβρέθηκα στο εν λόγω ΔΣ ,ο Κος Καφτηράνης απουσίαζε, και δεσμευτήκατε σε επόμενη κλήση άμεσα. Σε επανειλημμένες οχλήσεις μου, γιατί δεν ορίζετε νέα ημερομηνία ,στην οποία θα παραβρεθεί και ο Κος Καφτηράνης ενημερώθηκα ότι αρνείται επίμονα να παραστεί ενώπιον σας παρουσία μου ,διότι θα βιαιοπραγήσει εναντίον μου!!!!! .

Εσείς λοιπόν αντί να αντιδράσετε δεόντως και να απαιτήσετε την αυτοπρόσωπη παρουσία του στο ΔΣ με την παρουσία μου ,διότι όπως προφορικά με ενημερώσατε, όλα τα αναφερόμενα υβριστικά και συκοφαντικά που ανέφερε στην επιστολή παραίτησης του αφορούσαν το πρόσωπο μου κωλυσιεργούσατε επί σχεδόν ένα μήνα να αποστείλετε νέα πρόσκληση και τελικά μετά από επίμονες επικοινωνίες μου ,αποστείλατε κλήση την 20/5/2023 για έκτακτη σύγκλιση ΔΣ με συγκεκριμένη θεματολογία την 23/5/2023 ,όπου μεταξύ άλλων και τα πεπραγμένα της 3τους διοίκησης του κου Καφτηράνη στο ΤΑΑ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ.

Την 23/5/2023 στο έκτακτο ΔΣ ,ενώ παραβρέθηκα για ακόμη μια φορά αυτοπροσώπως ,εσείς αποδεχτήκατε να «παραβρεθεί» ο Κος Καφτηράνης μέσω viber !!! και ανεχτήκατε να κάνει μια τοποθέτηση με λογύδριο ,όπου με ακατάληπτα λόγια ,έθιξε εκτός της αξιοπρέπειας και της ηθικής μου και όπως είναι αυτονόητο θα κληθεί να τα αποδείξει, και αθλητή της ομάδας με παγκόσμια φήμη, και επαγγελματία του volley,και μέλος του προπονητικού team,και πρώην προπονητή της ομάδας που έχει προσφέρει πολλά, και αθλητικό δημοσιογράφο ,αλλά εσείς ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ να αποχωρήσει χωρίς να του υποβάλλετε καμία ερώτηση σχετικά με την θεματολογία της Σύγκλισης του ΔΣ και ειδικά με τα πεπραγμένα της διοίκησης του.

Εγώ από την μεριά μου μπόρεσα και απάντησα επαρκώς και φυσικά αποδόμησα το σύνολο των όσων ακατάληπτων μπόρεσα να συγκρατήσω , κλείνοντας όμως η συνεδρίαση η Κα Καρτάνου Πρόεδρος του ΔΣ με ενημέρωσε ότι καθότι της δημιουργήθηκαν απορίες θα καλούσατε εκ νέου τον Κο Καφτηράνη για εξηγήσεις ,κατά μόνας αυτή την φορά!!!! ικανοποιώντας με μεθόδευση όπως αποδείχθηκε ,την επιθυμία του να με συκοφαντήσει
εκ νέου και εν τη απουσία μου παρά να απαντήσει για τα πεπραγμένα του, κάτι όμως το οποίο ούτε αυτό έγινε όπως η κα Πρόεδρος με ενημέρωσε προσωπικά ,απαντώντας σε ερώτηση μου.

Για τους παρακάτω λόγους

α) Ότι ο κος Καφτηράνης την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 άσκησε πλήρη Οικονομική και Αγωνιστική Διαχείριση , μη ενημερώνοντας με ως έχων την υποχρέωση καθότι Μέλος του ΤΑΑ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ,ούτε καν προφορικά πολλώ δε μάλλον δεν προέβη σε καμία σύγκλιση ΔΣ του ΤΑΑ ,με συνέπεια να έχω πλήρη άγνοια του οικονομικού ανοίγματος που παραδίδει και όπως ακούγεται χωρίς να μπορώ να το επιβεβαιώσω γιατί δεν έχω σε γνώση μου κανένα οικονομικό στοιχείο και εξ όσων κάλλιον γνωρίζω ανέρχεται σε πολύ σεβαστό ποσό!!! . Σημ: H μοναδική φορά που ενημερώθηκα για την «διαφωνία» του σε κάτι που αφορά την ομάδα από τον Κο Καφτηράνη , ήταν η παραληρηματική επιστολή παραίτησης του στα Μ.Μ.Ε

β) Ότι ενώ απευθύνθηκα σε εσάς ως δικαιοδοτικό όργανο βάση του υφιστάμενου Αθλητικού Νόμου και του καταστατικού για να λάβω μια ενημέρωση σχετικά με τα οικονομικά και τα αγωνιστικά πεπραγμένα ,και παρότι τα συγκεκριμένα θέματα υπήρχαν στην πρόσκληση της σύγκλισης του έκτακτου ΔΣ ,εσείς αποδεχτήκατε να μην λάβει χώρα κάτι τέτοιο, και τελικά αποδεικνύεται ότι ο ασκών από μόνος του Οικονομική και Αγωνιστική διαχείριση,αντιλαμβανόμενος το μεγάλο οικονομικό άνοιγμα που παραδίδει συνεπεία της αλόγιστης οικονομικής και διοικητικής διαχείρισής του, προτίμησε την ηρωική έξοδο εκτοξεύοντας λάσπη στον ανεμιστήρα, και με μοναδικό σκοπό να αποδείξει ότι μετά από αυτόν το χάος.

ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ

Από μέλος του ΤΑΑ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ και μέλος της ομάδας μετά από 13 χρόνια αδιάλειπτης και ανιδιοτελούς προσφοράς διαμαρτυρόμενος ,και μην έχοντας καμία επίσημη ενημέρωση για τίποτα εξ όσων έχουν συντελεστεί στην Ομάδα είτε από τον καθ’ ύλην αρμόδιο πρόεδρο του ΤΑΑ είτε από το ΔΣ του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ως δικαιοδοτικό όργανο ,όπως οικονομικά ανοίγματα σε αθλητές και προμηθευτές , τυχόν παρατυπίες προς την Δημόσια Διοίκηση , και ειδικά την ενδεχόμενη μη συμμόρφωση σε ότι προβλέπεται για όλες τις δραστηριότητες μιας επαγγελματικής ομάδας από την κείμενη αθλητική και φορολογική νομοθεσία, και σας δηλώνω ότι αποποιούμαι της οποιαδήποτε ευθύνης στο σύνολο της ,διότι δεν ήμουνα γνώστης των πεπραγμένων του Κου Καφτηράνη ούτε κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ούτε εκ των υστέρων παρόλες τις προσπάθειες μου να λάβω γνώση των πεπραγμένων του .

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares