Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 19:52

Έτοιμα στα καθίσματα στο ΔΓ Καμαρίου (ανακοινώσεις)

Ανακοίνωση από τον ΔΑΠΠΟΣ και ευχαριστήριο από την Θύελλα για τα καθίσματα στο Δ.Γ. Καμαρίου.

Η ανακοίνωση του ΔΑΠΠΟΣ

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των εργασιών συντήρησης και διαμόρφωσης των αθλητικών χώρων που ανήκουν στη δικαιοδοσία του ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των πλαστικών καθισμάτων στις εξέδρες του δημοτικού γηπέδου Καμαρίου. Πρόκειται για μία προσφορά του Οργανισμού προς τις ομάδες και τους φιλάθλους του νησιού, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα τους με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αλλαγή της όψης του γηπέδου προς το καλύτερο.

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος

Το ευχαριστήριο της Θύελλας

Σύσσωμη η οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου εκφράζει τα θερμά της ευχαριστήρια προς την διοίκηση του ΔΑΠΠΟΣ για την μελέτη και τοποθέτηση των πλαστικών καθισμάτων στο ΔΓ Καμαρίου.

Παράλληλα στεκόμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι στην προσπάθεια συντήρησης και διαμόρφωσης των αθλητικών χώρων που ανήκουν στη δικαιοδοσία του Οργανισμού, ευχόμενοι για την ταχύτερη ολοκλήρωση τους με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή των φιλάθλων αλλά και την αλλαγή της όψης των γηπέδων και αθλητικών χώρων του νησιού μας προς το καλύτερο.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares