Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 22:47

Ανάκληση Δηλώσεων Μανώλη Σιφναίου

Τέλος στην διένεξη με τον ΑΟ Πάρου, που προήλθε από τις δηλώσεις του μετά τον μεταξύ τους αγώνα, επιχειρεί ο πρόεδρος του Νηρέα Μανώλης Σιφναίος.

Με την παρακάτω επιστολή του, ανακαλεί τις δηλώσεις του και αναφέρεται αναλυτικά στην κατάσταση που είχε δημιουργηθεί με τις φήμες πριν το παιχνίδι.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΝΩΛΗ ΣΙΦΝΑΙΟΥ

Αγαπητοί «φίλοι» του Δ.Σ. του ΑΟ Πάρου,

Με έκπληξη παρέλαβα την προηγούμενη Τρίτη 3/3/15 το εξώδικο από το Σύλλογο σας που μου ζητούσατε να ανακαλέσω δημόσια για τις δηλώσεις μου που κατ’ έσας προσέβαλαν τον Σύλλογο σας. Αν λοιπόν αυτό αντιληφθήκατε από τις δηλώσεις μου βεβαίως και ανακαλώ και σας ενημερώνω ότι ουδέποτε έχω καταφερθεί εναντίον κανενός συλλόγου και παράγοντα στα 7 χρόνια ενασχόλησης μου με τα αθλητικά δρώμενα της Πάρου και των Κυκλάδων.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) για όσους με ξέρουν είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Για 15 ημέρες είχα να διαχειριστώ μια πρωτόγνωρη περιρρέουσα ατμόσφαιρα σχετικά με το θέμα των 2 αθλητών μας. Υπήρχαν πολλές ενδείξεις για «ύποπτες» κινήσεις αλλά τελικώς δεν υπήρχαν αποδείξεις. Όλο αυτό το θέμα αποσυντόνισε όπως αποδείχτηκε την ομάδα μας και οδήγησε το «ντέρμπι» σε άλλα χρόνια τοπικιστικής κόντρας. Προσπάθησα με όσες δυνάμεις είχα να «σκεπαστεί» το θέμα και να πάμε σε έναν ήρεμο ποδοσφαιρικό αγώνα. Δυστυχώς στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες βρέθηκαν άνθρωποι που «ομόρφυναν» την κατάσταση.

Το ρεπορτάζ «έπαιξε» για 30 ώρες. Τόση έπρεπε να ήταν η ανοχή σας απέναντι μου. Σε εσάς που με κάποιους έχουμε αγωνιστεί για πολλά κεκτημένα του αθλητισμού στην Πάρο. Με δική μου πρωτοβουλία συναντήθηκα το πρωί της Δευτέρας 9/2 με το Διοικητή του Α.Τ. Πάρου και αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις ζήτησα άμεσα από την ιστοσελίδα στην οποία δημοσιεύθηκε η συνέντευξη να αποσυρθεί, το οποίο και έγινε άμεσα. Άρα για 30 ώρες έθιξα τον Σύλλογο σας και εσάς προσωπικά. Ενώ εσείς εδώ και 30 ημέρες με «εξυμνείτε».

Για να μην σας κουράζω απλά σας ενημερώνω ότι πριν βάλετε την υπογραφή σας σε ένα εξώδικο και πριν στείλετε στη δημοσιότητα ονόματα (εγώ ποτέ δεν κατονόμασα) πρέπει να ρωτήσετε και να μάθετε τι έχει προσφέρει ο καθένας. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος για την αντιμετώπιση που έχω από υγιείς φιλάθλους του νησιού. Την προσπάθεια μου για τον αθλητισμό της Πάρου δεν θα την απογοητεύσετε. Απλά καλό είναι να ενημερώνεστε. Το όνομα μου θα το βρείτε ακόμη και σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου σας όταν κάποιοι από εσάς δεν ήσασταν καν μέλη στο ΑΟ Πάρου. Άρα τα περί προσβολής του ΑΟ Πάρου δεν με αγγίζουν, όντας ένα από τα μέλη του ΔΣ του Νηρέα που ήμασταν έτοιμοι να διαθέσουμε τους αθλητές μας στον Σύλλογο σας για ΜΙΑ ποδοσφαιρική ομάδα στο νησί.

Αυτά τα ολίγα και κλείνοντας σας ευχαριστώ που μου αναδείξατε και το δεύτερο κακό μου προσόν, αυτό της αφέλειας. Απλά σας βεβαιώνω ότι δεν θα ξανακάτσω να μου χτυπάτε φιλικά την πλάτη. Με το υπάρχων Δ.Σ. του ΑΟ Πάρου ΕΓΩ προσωπικά θα έχω τυπικές σχέσεις. Και θα είμαι παρών από τις ΚΕΡΚΙΔΕΣ του Δημοτικού Γηπέδου Πάρου να ενισχύσω τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του ΑΟ Πάρου στα μπαράζ ανάδειξης πρωταθλητή, όπως δεν θυμάμαι να έχετε κάνει κάποιοι από εσάς στο παρελθόν.

Με εκτίμηση

Σιφναίος Μανώλης

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares