Αθλητικές ειδήσεις από την Σύρο

Ολοκληρώθηκε η 31η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, με την Ελλάς Σύρου να συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της και να νικάει τον ΑΟ Πυλίου Κω παραμένοντας σταθερά στην 5η θέση, ενώ η ΑΕ Μυκόνου πήρε σημαντική νίκη με την Εράνη Φιλιατρών που της δίνει ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία με 3 αγώνες να απομένουν για το φινάλε. Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία του ομίλου και την επόμενη αγωνιστική.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Ο Αίαντας Σύρου πέρασε νικηφόρα με 1-2 από την έδρα της ΑΕ Μυκόνου για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο πρωτάθλημα Κ16, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται μαζί στην κορυφή με 27 βαθμούς και θα οδηγηθούν σε αγώνα μπαράζ για την 1η θέση.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Η Ελλάς Σύρου επικράτησε άνετα με 3-0 του Α.Ο Πυλίου Κω, έφτασε τους 57 βαθμούς και παρέμεινε στην πρώτη 5αδα του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Σύρου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα Συριανά παιδιά.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγών Ελλάς Σύρου - ΑΟ Πυλίου Κω που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (24/4) στις 16:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό του 0-2 από τον μαχητικό Πάγο, ο Παμμηλιακός έβγαλε αντίδραση μετά το 60' και κατάφερε να πετύχει την ανατροπή επικρατώντας με 5-2 στον αγώνα που έγινε στη Μήλο για την 8η αγωνιστική της 2ης φάσης στην Α' Κατηγορία.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 07:35

Σήμερα το FINIKAS RUN 2024 (το πρόγραμμα)

Λίγες ώρες έμειναν από την έναρξη της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης που θα γίνει αύριο στις 12.00 στο Φοίνικα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Απτόητη προς τον τίτλο καλπάζει η Θύελλα Καμαρίου που πέρασε με 0-2 από τη Σύρο κόντρα στον Αίαντα Σύρου και πλέον αν δεν κερδίσει η ΑΕ Πάρου τον Πανναξιακό στο σημερινό παιχνίδι μπορεί να πανηγυρίσει την κατάκτηση του δευτέρου πρωταθλήματος στην ιστορία της.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε συνέχεια των αντιδράσεων της μετά τον αποκλεισμό από τη Θύελλα Καμαρίου, η Ελλάς Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση που έχει  δύο αναγνώσεις, καθώς αφού αναφέρεται σε πολύ καλή φιλοξενία, παράλληλα καυτηριάζει το γεγονός ότι δεν επιτράπηκε η βιντεοσκόπηση.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Η Σύρος και η Τήνος γέμισαν από «μετάλλια» και χιλιάδες παιδικά χαμόγελα στις πολυήμερες εκπαιδευτικές, αθλητικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο της προγράμματος «Εβδομάδα Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Παιδείας, Ιστορίας και Αξιών, Δημήτριος Βικέλας» (παράλληλα με την αναβίωση των «Τηνίων», της αθλητικής διοργάνωσης – προπομπού των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 1896), που θεσπίστηκαν για πρώτη φορά από τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και συνδιοργανώθηκαν με τους τοπικούς Δήμους.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση (13/4 | 19:30) από το γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας μεταξύ του Αίαντα Σύρου και της Θύελλας Καμαρίου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι τριάδες των διαιτητών που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, μεταξύ των οποίων είναι και τα ματς ΑΕ Μυκόνου-Εράνη Φιλιατρών και Ελλάς Σύρου-ΑΟ Πυλίου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

θέλοντας να διαφυλάξει το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του ο πρόεδρος της Ελλάς Σύρου, «βγήκε μπροστά» μετά τον αποκλεισμό από το θεσμό του Κυπέλλου, παίρνοντας την ευθύνη για το άσχημο αποτέλεσμα.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Η χαρά του ισχυρού άνδρα της Θύελλας Καμαρίου, Βαγγέλη Φουστέρη δεν μπορούσε να κρυφτεί μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση της ομάδας του κόντρα στην Ελλάς Σύρου.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της Θύελλας Καμαρίου και τον αποκλεισμό της ομάδας του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων ο προπονητής της Ελλάς Σύρου, Παναγιώτης Χριστοφιλέας.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Στοπ στην πορεία κατά μία κατηγορία ανώτερης Ελλάς Σύρου στον θεσμό του Κυπέλλου Κυκλάδων έβαλε η Θύελλα Καμαρίου που πήρε τεράστια νίκη με 2-1 στον ημιτελικό και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, βάζοντας γερές βάσεις για την κατάκτηση του 2ου νταμπλ της ιστορίας της.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Σελίδα 1 από 694

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35