Αθλητικές ειδήσεις από την Σύρο

Ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος, ένας ποδοσφαιριστής που είχε καθοριστική συμβολή στην περσινή εξαιρετική πορεία της Ελλάς Σύρου θα συνεχίσει να φορά και φέτος τη φανέλα της ομάδας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Επιστρέφει για τρίτη φορά στον Α.Ο Πάγου για να κλείσει την καριέρα του σε μια ομάδα που την έχει οδηγήσει παλαιότερα και στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Αντώνης Μπαλόπητας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Α.Ο Πάγου για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Πάγου, υπεύθυνος της ακαδημίας Νέος ΑΟΣ και πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Κυκλάδων Χρήστος Ζαχαρίου.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Φοίνικας Σύρου ανακοίνωσε την επιστροφή του Κώστα Καπετανίδη στον σύλλογο μετά από 2 χρόνια.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Μέσα από ανακοίνωση της η ακαδημία Σύρος 2002 ενημερώνει τον κόσμο για την συμμετοχή της στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Η Ελλάς Σύρου δυναμώνει και ετοιμάζεται για ακόμη πιο μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Λογαράς βρίσκεται μια ανάσα από το να γίνει κάτοικος Σύρου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Πλώρη για τον Φοίνικα Σύρου έβαλε το πρωί του Σαββάτου o στόλος του 61ου Ράλλυ Αιγαίου (20-29 Ιουλίου) που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) με την συνεργασία του Πολεμικού Ναυτικού.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με την ONEX NEORION SHIPYARDS.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Στην Ελλάς Σύρου θα συνεχίσει την καριέρα του ο τερματοφύλακας Γιάννης Μπίντσης, ο οποίος έχει παραστάσεις στην Superleague 2.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Η Ελλάς Σύρου συνεχίζει τη μεταγραφική ενίσχυση με στόχο να είναι πανίσχυρη στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, με τον Νίκο Ζιάβρα και τον Άκη Πύργο να βρίσκονται κοντά στο να αποσπάσουν το «ναι» του Γιώργου Γωνιωτάκη.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Θεόφιλου Ψαρρή ανακοίνωσε η Ελλάς Σύρου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της ΑΕ Μυκόνου η Συριανή αθλήτρια Δώρα Πρέκα.

Tην διάθεση προς το κοινό των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 ανακοίνωσε η Ελλάς Σύρου κάνοντας ξεκάθαρο άνοιγμα στον κόσμο για στήριξη δυναμική επιστροφή στις εξέδρες!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Ο Φοίνικας Σύρου καλεί τα μέλη της ομάδας σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωσε Καλό η Ελλάς Σύρου, επιβεβαιώνοντας τις χθεσινές μας πληροφορίες με τους τρεις παίκτες οι οποίοι αποκαλύψαμε πως βρίσκονται μια ανάσα από την Ελλάς.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Σελίδα 1 από 705

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35