Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 00:12

Προελαύνει η Χαβαλένθια στην Κέα!

xavalen8ia-keas-2012-10

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Αρισταιο, Πολύ δύσκολα έφτασαν στην νίκη οι πρωταθλητές, Μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία. Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα της Τrebeshina αναδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων.

SKUADRA SARANDA-ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ 0-2
2η συνεχόμενη νίκη για τον Αρισταιο μετά από πολλά χρόνια, σ' ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες αλλά δεν τις μετέτρεψαν σε γκολ. 3η συνεχόμενη ήττα για τους γηπεδούχους που δεν πείθουν μέχρι τώρα.

CEBOLLITAS-AΝΩΝΥΜΟΥΣ 3-0
Πολύ δύσκολα έφτασαν στην νίκη οι πρωταθλητές, που ακόμα δεν έχουν δείξει το καλό τους πρόσωπο. Οι φιλοξενούμενοι κοίταξαν κατάματα την αντίπαλη ομάδα και αγωνιστήκαν επί ισοις οροις.

ΛΑΓΟΙ-ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ 1-3
Μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία. Ασταμάτητοι και τυχεροί οι παίχτες της Χαβαλενθια, πήραν ακόμα μια νίκη απέναντι στους Λαγούς που πετυχαν 2 αυτογκόλ. Παιχνίδι για γερά νεύρα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

ΛΕΩΝ ΚΕΑΣ-TREBESHINA 7-2
Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα της Τrebeshina αναδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων. Μπορεί το 2-2 του πρώτου ημιχρόνου να γέννησε ελπίδες για τη φιλοξενούμενη ομάδα, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν τελείως διαφορετική άποψη. Μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντίπαλους.

Δείτε εδώ την βαθμολογία του πρωταθλήματος, καθώς και τα αποτελέσματα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares