Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 12:44

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων: Το SSAY στην ΚΕΑ, που έχει πλέον το δικό της σωματείο

Στην Κέα βρέθηκε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων μετά από πρόσκληση  του Γυμνασίου Λ.Τ. με σκοπό την παρουσίαση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων τα οποία υλοποιεί αυτή τη στιγμή η Αθλητική μας Ένωση και την διερεύνηση των προοπτικών ανάπτυξης του κλασικού αθλητισμού στο νησί.

Το Γυμνάσιο Λ.Τ μετείχε μαζί με άλλα  τέσσερα σχολεία των Κυκλάδων στην υλοποίηση του προγράμματος SSAY,  Soft Skills Through Sports for Active Youth. Ειδικότερα οι μαθητές και οι μαθήτριες μετείχαν σε διαδικτυακή πανευρωπαϊκή έρευνα μέσω ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου με στόχο να διερευνηθεί η αλληλεπίδραση του αθλητισμού με τις ήπιες δεξιότητες. Η  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων επιβράβευσε  την συμμετοχή του σχολείου με την προσφορά αθλητικού υλικού και διπλώματος συμμετοχής σε όλους.

            Η ΕΑΣ μέσω του Προέδρου της Πάππα Δημήτρη τόνισε τις πολλαπλές διαστάσεις του αθλητισμού όπως αυτές αναδεικνύονται μέσα από την υλοποίηση προγραμμάτων στον τομέα της εκπαίδευσης, του αθλητικού τουρισμού και της νεανικής επιχειρηματικότητας.

            Την ίδια μέρα διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της διευθύντριας του Γυμνασίου Λ.Τ κ. Άννας Μαυρουδή και του καθηγητή Φ.Α. κ. Γκόγκου Ιωάννη ανοικτή συζήτηση με προσκεκλημένους εκπροσώπους του Δήμου, του τοπικού σωματείου Αρισταίος, και της μαθητικής κοινότητας  με κύριο θέμα την αναζήτηση χώρου για την προπόνηση των νέων αθλητών και αθλητριών του στίβου.

            Το τμήμα στίβου του Αρισταίου έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις, μετείχε μάλιστα και στους αγώνες Δήλεια τον Οκτώβριο στην Μύκονο και περιμένει και την τυπική έγκριση από τον κεντρικό ΣΕΓΑΣ έτσι ώστε να μετέχει σε όλους τους αγώνες, διασυλλογικούς και πανελλήνιους.

Kea almaΚέα δράσηΚέα παρουσίασηΚεα σχολείοΤεστ στην Κέα

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares