Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 19:37

Στο Δουβλίνο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Κατερίνα Ασημακοπούλου

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της χώρας μας η αθλήτρια του ΑΟ Μυκόνου Κατερίνα Ασημακοπούλου στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες.

Η Κατερίνα μετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου το οποίο διεξάγεται στο Δουβλίνο στην απόσταση των 8 χιλιομέτρων μαζί με άλλες 75 αθλήτριες από 25 χώρες της Ευρώπης.

Το 2021 κλείνει για την Κατερίνα με τον καλύτερο τρόπο, με την συμμετοχή της δηλαδή σε μια πανευρωπαϊκή διοργάνωση όπου μετέχουν οι κορυφαίοι ευρωπαίοι αθλητές.

Μια ακόμη δικαίωση για την Ασημακοπούλου η οποία επανήλθε μετά από απουσία χρόνων, σε ένα νέο για αυτήν αγώνισμα τον μαραθώνιο δρόμο και μάλιστα βρίσκεται και πάλι σε υψηλό επίπεδο. Η χρονιά της ήταν γεμάτη διακρίσεις, πρώτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου, δεύτερη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, δεύτερη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου.

Όπως ενημέρωσε πριν από λίγο ο προπονητής της Νίκος Πολιάς ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:53 ώρα Ελλάδας, σε μια ειδικά διαμορφωμένη για τον αγώνα διαδρομή στο Sport Ireland Campus σε έδαφος με χόρτο αλλά και λάσπη σε ορισμένα σημεία.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από την σελίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares