Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 14:12

Τα Kea Beach Games συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία και συναρπαστική σειρά εκδηλώσεων

Το καλοκαίρι ξεκίνησε δυναμικά και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο μαγευτικό νησί της Κέας, καθώς τα πολυαναμενόμενα “KEA BEACH GAMES 2023” ξεκίνησαν δυναμικά και γράφουν τη δική τους ιστορία.

Αξέχαστες εμπειρίες για παιδιά, αθλητές, οικογένειες και λάτρεις του αθλητισμού επρόκειτο να αναβιώσουν στην παρθένα, μέχρι τώρα, άμμο των Ποισσών της Κέας. Βασικοί συνοδοιπόροι και υποστηρικτές της προσπάθειας αυτής είναι το ο Δήμος Κέας και οι χορηγοί οι οποίοι στοχεύουν και επενδύουν σε δράσεις που προάγουν και αναβαθμίζουν το νησί!

Την Τρίτη 18 Ιουλίου, θα ξεκινήσει το ΚΕΑ BEACH VOLLEY CAMP για παιδιά, το οποίο με τη σειρά του, υπόσχεται ημέρες γεμάτες beach volley, βουτιές στην άμμο, ασκήσεις ομαδικής ανάπτυξης και άφθονη διασκέδαση στον ήλιο μέσα από δημιουργικά παιχνίδια. Υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, τα παιδιά θα μάθουν τις ιδιαιτερότητες του beach volley και θα αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσουν νέες φιλίες.

Καθώς η εβδομάδα προχωρά, η προσμονή αυξάνεται για το πολυαναμενόμενο KEA BEACH VOLLEY CUP, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Παρασκευή 21 Ιουλίου και να κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο 22,23 Ιουλίου. Αυτό το πρώτο και πολυαναμενώμενο τουρνουά, θα συγκεντρώσει ταλαντούχες ομάδες από κοντά και μακριά, που θα αγωνιστούν για τη νίκη στις γραφική παραλία των Ποισσών. Η διοργάνωση υπόσχεται συναρπαστικούς αγώνες, έντονες φάσεις στην άμμο καθώς και ανταγωνιστικούς τελικούς.

Προσθέτοντας στον ενθουσιασμό, την Πέμπτη 20 Ιουλίου, θα προηγηθεί η διεξαγωγή του ΚΕΑ BEACH VOLLEY FUN, ενός τουρνουά γνωριμίας και ευκαιρίας για τους τοπικούς αθλητές, επισκέπτες, παρέες, οικογένειες και λάτρεις του Beach Volley να επιδείξουν τις ικανότητές τους και να απολαύσουν μια φιλική, προσανατολισμένη στην κοινότητα ατμόσφαιρα.

Το καλεντάρι των αθλητικών δραστηριοτήτων είχε ξεκίνησε με το ΚΕΑ KIDS ATHLETICS CAMP 7ήμερο παιδικό camp στίβου και μουσικοκινητικής, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 16 Ιουλίου με τεράστια επιτυχία, ενώ έδωσε τον τόνο για το συναρπαστικό καλοκαίρι που έρχεται. Οι νεαροί συμμετέχοντες παρουσίασαν τις αθλητικές τους ικανότητες, εκπαιδεύτηκαν μέσα από μουσικοκινητικά παιχνίδια ενώ καλλιέργησαν την αποφασιστικότητα και την ομαδικότητα τους, αφήνοντας μόνιμη εντύπωση τόσο στους προπονητές όσο και στους θεατές.

Κοιτάζοντας μπροστά, ένα κύμα περαιτέρω εκδηλώσεων και αγώνων περιμένει κατά τη διάρκεια του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου. Γραφικές πεζοπορίες, αγώνες τένις, GALA ξιφασκίας, αθλητικά πάρτι και άλλα πολλά θα λάβουν έδαφος στο νησί της Κέας το οποίο αγκαλιάζει το ρόλο του ως υποστηρικτικός και ζωντανός κόμβος για αθλητές και λάτρεις της δράσης στην φύση.

Η υποστήριξη και ο ενθουσιασμός της τοπικής κοινότητας συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία των KEA BEACH GAMES. Οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις έχουν αγκαλιάσει τον θεσμό για να καλλιεργήσουν ένα περιβάλλον δράσης, συντροφικότητας, πάθους και αθλητικής αριστείας, διασφαλίζοντας ότι τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές θα έχουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Καθώς εκτυλίσσεται το καλοκαίρι, το νησί της Κέας συνεχίζει να γοητεύει με τη φυσική ομορφιά, τη ζεστή φιλοξενία και το πλούσιο ημερολόγιο αθλητικών εκδηλώσεων. Είτε είστε αθλητής που αναζητά νέες προκλήσεις, είτε μια οικογένεια που αναζητά δραστηριότητες γεμάτες διασκέδαση, είτε θεατής έτοιμος να παρακολουθήσει συναρπαστικούς αγώνες, τα KEA BEACH GAMES είναι μια ανεπανάληπτη γιορτή του αθλητισμού, της κοινότητας και του πνεύματος της Κέας που ήρθε για να μείνει!

Σημειώστε λοιπόν τα ημερολόγιά σας, συγκεντρώστε την ομάδα σας και ελάτε μαζί μας σε αυτό το ιδιαίτερο και αθλητικό ταξίδι, καθώς «βουτάμε» σε ένα καλοκαίρι γεμάτο αξέχαστες αναμνήσεις, θριάμβους και την αδιάκοπη επιδίωξη του αθλητικού μεγαλείου.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με την εκδήλωση, ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. @keabeachgames

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares