Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012 12:38

Ακόμα βάζει γκολ η Μερόπη

sifnos 5-5 0
Ο 2ος γύρος του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 5Χ5 Σίφνου "Ιωάννης Αναπλιώτης" ξεκίνησε χθες με τις δυο πρώτες αγωνιστικές της 8ης αγωνιστικής όπου οι Απάλευτοι συγκρούστηκαν με τους Πάνθηρες και η Μερόπη με τους νέους του Γενικού Λυκείου Σίφνου.
Πάνθηρες - Απάλευτοι: 4 - 8
Γκολ:
(Πάνθηρες): Μπιρπανάγος Δημήτρης (3), Σαβιολίδης Χρήστος.
(Απάλευτοι): Χρύσος 
Αντώνης (4), Κορακής Σίμος (3), Σανάκης Αντώνης.

Οι Πάνθηρες είχαν πιστέψει στη νίκη για αυτό το ματς όντας πλήρεις για δεύτερη φορά μετά την έναρξη του πρωταθλήματος (κάτι που φαινόταν και από τις δηλώσεις του αρχηγού τους  Νικηφόρου Γκούμα) αλλά οι μαχητικοί Απάλευτοι είχαν άλλη άποψη.
Το ματς ήταν σκληρό από την αρχή με τους Απάλευτους να προηγούνται στο σκορ με 2-0 σχετικά αργά και το Χρήστο "Savio" Σαβιολίδη να μειώνει λίγο πριν το ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος τα γκολ εναλάσσονταν μέχρι να φτάσουμε στο 4-4!
Εκεί ήρθε το γκολ ψυχολογίας του Αντώνη Χρύσου που έδειξε ότι είναι παίχτης με εγωισμό και στη συνέχεια παρέα με τον αρχηγό Σίμο "Κρακρά" Κορακή τελείωσαν το ματς απέναντι στους Πάνθηρες που μόλις δέχτηκαν το 5-4 κατέρρευσαν ψυχολογικά αφήνοντας την υπερπροσπάθεια του "άσσου" τους Δημήτρη Μπιρπανάγου να πάει χαμένη.
Αξίζουν να σημειωθούν η επέμβαση της αγωνιστικής απο τον τερματοφύλακα των Πανθήρων Γιάννη Κόμη που θύμισε "Γκόρντον Μπάνκς", το γκολ με πλασέ εν στάση του Δημήτρη Μπιρπανάγου που έγλειψε την "ηλεκτροκόλληση" στη συμβολή των δοκών αλλά και το θερμό φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Νίκου Κολαράκη και του Αντώνη Σανάκη που ξεκίνησε στον αγωνιστικό χώρο και συνεχίστηκε για λίγο και έξω από αυτόν με τους ψυχραιμότερους να μην επεμβαίνουν απολαμβάνοντας το θέαμα!
sifnos 5-5 1

Μερόπη - Γεν. Λύκειο: 17 - 4
Γκολ:
(Μερόπη): Ζάσκας Δημήτρης (11), Κορακής Γιάννης (3), Βασάλος Χρήστος, Κάραβος Νίκος Κοτζιάς Ηλίας. 
(Γεν. Λύκειο): Καράβης Γιώργος (2), Συνοδινός Αντώνης-Λυκούργος, Ζαμπέλης Δημήτρης.

Σε ένα ματς που ξεκίνησε με καταφανέστατο φαβορί τη Μερόπη κατέληξε τελικά να γίνει παρωδία και παράσταση για ένα ρόλο. Ο αρχηγός της Μερόπης Δημήτρης Ζάσκας βλέποντας ότι είχε μείνει πίσω στη λίστα των σκόρερ βρήκε μπροστά του το "φάντασμα" του Γεν. Λυκείου και το εκμεταλλεύθηκε άριστα σκοράροντας ακατάπαυστα με κάθε τρόπο ασελγώντας απροκάλυπτα στο "κουφάρι" του Γεν. Λυκείου που παρά τις φωνές του αρχηγού Γιώργου Καράβη δεν έλεγε να συνέλθει.
Οι παίχτες της Μερόπης δείχνοντας ότι δεν έχουν εγωισμό άφησαν την "μπαγκέτα" στον αρχηγό τους και ο τελευταίος την εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο σημειώνοντας 11 τέρματα!
Για το Γεν. Λύκειο ήταν μια εμφάνιση που δείχνει ότι η θέση τους στη βαθμολογία μάλλον πλασματική πρέπει να θεωρείται...
Αξίζουν να σημειωθούν το μοναδικό και συνάμα σπάνιας ομορφιάς γκολ του Χρήστου Βασάλου για τη Μερόπη το οποίο θύμισε Φαν Μπάστεν με τη φανέλα της Ολλανδίας, αφού ήταν ένα γυριστό από πλάγια θέση πριν η μπάλα σκάσει στο χόρτο μετά από ασίστ του Δημήτρη Ζάσκα.

Επίσης ιδιάιτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε στο βενιαμίν και ρούκι της ομάδας του Γεν. Λυκείου Δημήτρη Ζαμπέλη, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση, παρά τα 4 μόλις λεπτά της συμμετοχής του, χρίστηκε σκόρερ. Αν συνεχίσει να παλεύει με δυναμισμό και χωρίς πολλά λόγια, το μέλλον του ανήκει...

William Hill Poker

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares