Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012 09:49

Οι ταυροι πρωταθλητες χειμωνα στην Σιφνο

gipedo 5x5 sifno1
Η 7η αγωνιστική και κατ'επέκταση ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο με δύο ακόμη αγώνες.
"Πρωταθλήτρια χειμώνα" αναδείχτηκε η ομάδα των Ταύρων που είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος με μόλις μια ήττα!
Ας δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που έκλεισαν τον πρώτο γύρο.
Κουρουνάκια - Πάνθηρες: 1 - 14
Γκολ:
(Κουρουνάκια): Κάραβος
 Στέλιος.
(Πάνθηρες): Μπιρπανάγος Δημήτρης (10), Σαβιολίδης 
Χρήστος (2), Κολαράκης Νίκος (2).

Ύστερα από πολλές προσπάθειες το παιχνίδι ανάμεσα στα Κουρουνάκια και τους Πάνθηρες έγινε και μάλιστα με περιπετειώδη τρόπο ειδικά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης καθώς έπιασε χαλάζι.
Επιτέλους νίκη για τους Πάνθηρες λοιπόν καθώς πλήρης πλέον πλην του αρχηγού Νικηφόρου Γκούμα αλλά με ένα σημαντικό γρανάζι τον Χρήστο Σαβιολίδη απέδειξαν γιατί θα πρέπει να αρχίσουν να φοβούνται οι υπόλοιπες ομάδες που τους θεωρούσαν ξεγραμμένους.
Εξαιρετικός για άλλη μια φορά ο Δημήτρης Μπιρπανάγος ο οποίος έβαλε 10 γκολ και δείχνει ότι οι κόποι του τόσους μήνες ανταμείβονται, όπως επίσης και ο Χρήστος Σαβιολίδης ο οποίος επιβεβαίωσε το μεγάλο όνομα που έχει χτίσει.
Τα Κουρουνάκια τώρα πρέπει να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τερματοφύλακα τους ο οποίος με εξαιρετικές επεμβάσεις τους έσωσε από ένα πολύ μεγαλύτερο σκορ, όπως επίσης να πούμε ενα τεράστιο μπράβο στον Στέλιο Κάραβο ο οποίος "χαραμίζεται" σε αυτήν την ομάδα και είναι η μόνη πηγή κινδύνων για τους αντιπάλους.


LMS (Atletico Αρτεμωνα) - Πειρατες: 3 - 6
Γκολ:
(LMS): Ατσόνιος Άγγελος, Λεμπέσης Μανώλης , Θεοδωρίδης Κώστας. 
(Πειρατες): Τουρού (3), Μπελιός Ντίνος (3).

  Σε ένα ματς που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν οικογενειακό διπλό οι LMS κατέβηκαν υπερπλήρεις και με εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και δηλώσεις αλλά και με την εμφάνιση τους μετέτρεψαν σε ντέρμπι ένα φαινομενικά εύκολο ματς για τους Πειρατές οι οποίοι αγχώθηκαν με την εμφάνιση των αντιπάλων και άργησαν να πάρουν μπρος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά με τις δυο ομάδες να μην δημιουργούν επιθέσεις αλλά να αναλώνονται σε λάθη και "ξύλο". Οι Πειρατές παρόλο που προηγήθηκαν στη συνέχεια ισοφαρίστηκαν και τα είδαν "μαύρα και άσπρα" με το δοκάρι του Άγγελου Ατσόνιου. Στο ημίχρονο ήρθε η ανασύνταξη και παρ όλες τις αξιοπρόσεκτες ενέργειες του Γιαννούλη Λουκατάρη το αποτέλεσμα ήταν το Τουρού σε ένα ματς για μεταγραφή σουτάρωντας από παντού έκανε το σκορ 5-1.
Κάπου εκεί ήρθε και η χαλάρωση αφού πλέον το ματς είχε κριθεί, με αποτέλεσμα κάποια σκόρπια γκολ εκατέρωθεν αλλά με κερασάκι στην τούρτα το γκολ τακουνάκι του Κώστα "Γιατρου" Θεοδωρίδη στη λήξη του ματς...

Κείμενα: Μπελιός Ντίνος

Επιμέλεια: Βασάλος Χρήστος

William Hill Poker

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares