Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 08:59

Γιάννης Χουζούρης: Ευχές και συγχαρητήρια. Νίκη αφιερωμένη στον Κωνσταντίνο Φράγκο

Μία από τις καλύτερες της πορείες κάνει φέτος η ανδρική ομάδα του Πανσιφναϊκού.

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στην έδρα του Νηρέα, ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Γιάννης Χουζούρης με δήλωση του στο sportcyclades έστειλε τις ευχές του για τη νέα χρονιά, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, ενώ όπως τόνισε η νίκη είναι αφιερωμένη στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κωνσταντίνο Φράγκο που θα υποβληθεί σε εγχείρηση. 

Αναλυτικά, είπε:

«Να ευχηθούμε Καλη χρονιά σε ολο τον κόσμο με υγεία και οτι καλύτερο για τον καθένα!

Καλή αγωνιστική χρονιά σε ολα τα σωματεία των Κυκλάδων, τους παράγοντες , τους προπονητές, τους αθλητές και τον φίλαθλο κόσμο του νομού μας!
Να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς για τους ποδοσφαιριστες και για τα σωματεία μια χρονιά, που να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα του κάθε σωματείου και να είναι παρόν και δυνατά στα πρωταθλήματα της Ενωσης!

Να πουμε και ενα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους στηρίζουν την προσπάθειά που κάνει ο Σύλλογος μας μας στην Σιφνο και να έχουν πάντα την ιδια διάθεση και θέληση να μας ενισχύουν!

θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή για την παρουσία τους και τη νίκη σήμερα!

Τέλος επειδή ενας ποδοσφαιριστης μας ο Φράγκος Κωνσταντίνος θα υποβληθεί σε επέμβαση λόγω τραυματισμού , σαν διοίκηση και παίχτες θα του αφιερώσουμε την σημερινή νίκη και θα του ευχηθούμε να ειναι περαστικά και καλή επιστροφή στα γήπεδα!»

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares