Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012 09:42

Οι Πειρατές πήραν το ντέρμπυ και Πάτησαν Κoρυφή!!!

sifnos 5-5 3
Με το παιχνίδι ανάμεσα στους Πειρατές και τους Ταύρους συνεχίστηκε η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος η οποία ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή με το παιχνίδι των LMS με τα Κουρουνάκια.
Πειρατές - Ταύροι: 2 - 5
Γκολ:
(Ταύροι): Ατσόνιος Αντώνης, Δεπάστας Νίκος.
(Πειρατές): Λεμπέσης Σπύρος (2), Μπελιός Ντίνος (2), Γρηγόρης Λεμπέσης.

Σε ένα ματς "αίμα και άμμος", αντάξιο της βαθμολογικής θέσης των δυο ομάδων οι Πειρατές υποχρέωσαν τους Ταύρους στη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα όπως είχαν κάνει και στην πρώτη αγωνιστική του πρώτου γύρου. Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με τις άμυνες εκατέρωθεν να κυριαρχούν περίπου για ένα τέταρτο μέχρι ο αρχηγός τον Πειρατών Γρηγόρης Λεμπέσης μετά από εξαιρετική ενέργεια του αδερφού του Σπύρου να ανοίξει το σκορ.
Οι Ταύροι απάντησαν γρήγορα και με τα γκολ των Αντώνη "Φώτη" Ατσόνιου και Νίκου Δεπάστα πήραν το προβάδισμα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες μπήκαν το ίδιο δυνατά και σκληρά μαρκαρίσματα έδιναν και έπαιρναν μέχρι την ισοφάριση από τον Ντίνο Μπελιό προ κενού τέρματος μετά απο ασταθή και δύσκολη επέμβαση του αρχηγού και τερματοφύλακα των Ταύρων Γιώργου "Ζοζέ" Χρύσου σε σουτ του Τουρού.
Στη συνέχεια έγινε η φάση που καθόρισε το ματς αφού μετά από πολύ καλή ενέργεια στην επίθεση ο Νίκος Δεπάστας κατάφερε σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι κάτι που επηρέασε την ψυχολογία της ομάδας του που δέχθηκε και το τρίτο γκολ λίγο μετά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και προβολή του Σπύρου Λεμπέση.
Μετά από αυτό το γκολ οι ομάδες έπαιξαν ανοιχτά με πολλές φάσεις εκατέρωθεν και κύριους πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακες των δυο ομάδων και ειδικά τον Παναγιώτη Χρύσο που ήταν "κέρβερος" κάτω από τα δοκάρια των Πειρατών. Δέκα λεπτά πριν τη λήξη ένα λάθος από το "Ζοζέ" που έπαιξε πολύ έξω από τα δοκάρια του, έδωσε την ευκαιρία στο Σπύρο Λεμπέση να σουτάρει από μακριά σε κενό τέρμα και να κάνει το 4-2.
Ουσιαστικά το παιχνίδι είχε κριθεί με κερασάκι στην τούρτα να είναι το γκολ του Ντίνου Μπελιού στην τελευταία φάση του αγώνα ύστερα από καταπληκτική "baseball" πάσα του Παναγιώτη Χρύσου.

Με τη νίκη αυτή οι Πειρατές πάτησαν κορυφή και ατενίζουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Οι Ταύροι ουσιαστικά δεν έχασαν κάτι αφού παραμένουν στις πρώτες θέσεις και με την εμφάνισή τους έδειξαν ότι η συνέχεια είναι στο χέρι τους.

William Hill Poker

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares