Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2017 17:15

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα στο γυναικείο τμήμα της Άνω Μεράς

Η νεοσύστατη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα ΑΣ Άνω Μερας θα εκπροσωπήσει τη Μύκονο και στο γυναικείο ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας και θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικης Γυναικών,την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-18,όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από 3 μήνες περίπου.

Ηδη οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν τις προθέσεις τους από νωρίς με την απόκτηση 3 έμπειρων παικτριών που μέχρι πρότινος αγωνιζονταν με τη φανέλα του Ατρομήτου Ζαρουχλέικων στο πρωτάθλημα του 5ου ομιλου της Γ' Εθνικης Γυναικών. Η μετακίνησή τους στη Μύκονο οφείλεται και σε λόγους εργασίας,καθώς εργάζονται σε τοπικές επιχειρήσεις του νησιού, συνδυάζοντας όμως και το υπέροχο άθλημα που αγαπουν.

Ετσι ο μεταγραφικός "σεισμός" ξέσπασε στο νησί των ανέμων και μάλλον θα ακολουθησουν "μετασεισμοί",καθώς με την ομάδα μετεχουν στις προπονήσεις περιπου 40 αθλήτριες.

Ας περάσουμε όμως στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΣ Άνω Μερας (Λέαινες Μυκόνου):

ΟΛΓΑ ΡΑΠΑΝΑΚΗ:23 ΕΤΩΝ ΜΕΣΟΣ (ΣΦΑΙΡΑ)

Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών,παίζοντας μπάλα μαζί με τα αγόρια στο σχολείο ώσπου σε ηλικία 13 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Παμμηλιακου, της ομάδας ποδοσφαίρου της Μήλου, από την οποία και κατάγεται,όπου και εκεί έπαιζε για αρκετά έτη με αγόρια,καθώς δεν υπήρχε αντίστοιχο τμήμα μόνο για κορίτσια.Σε γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα ξεκίνησε την εμφάνιση της από το 2012-2014 στον Ίκαρο Πετρωτού Πατρών και από το 2014 μέχρι πρότινος στον Ατρόμητο Ζαρουχλεικων. Επισης, μπορει να παίξει και ως κεντρικό ή επιτελικο χαφ. Ολοκληρωσε το βασικό κύκλο των σπουδών της στη σχολή της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, ενώ η μετακίνησή και η παρουσία της στο νησί των ανέμων οφείλεται σε εργασιακους λογους. Προερχομενη από νησί των Κυκλάδων, νοιώθει υπερηφάνεια που γίνονται σιγά σιγά βήματα για την προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου στα νησιά της Ελλάδος, στα οποία ήταν τελείως παραγκωνισμενο και άγνωστο!!!! 

ΑΣΠΑ ΤΣΑΝΗ:23 ΕΤΩΝ ΜΕΣΟΣ (ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ)

Το 2012 εντάχθηκε στη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Ατρομήτου Ζαρουχλέικων μέχρι και τη περασμένη αγωνιστική σεζόν(2016-17). Οι λόγοι που άλλαξε ποδοσφαιρικό σταθμό και τόπο είναι επαγγελματικοί,κυρίως για λόγους εργασιας. Η νεαρή μέσος με καταγωγή από την Πάτρα,επισημαίνει ότι η ιδέα της νεοσυστατης ομάδας του νησιού είναι κάτι πολύ ευχάριστο και αποτελεί ένα γεγονός πως το γυναικείο ποδόσφαιρο εξελίσσεται!!!

ΞΕΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ:30 ΕΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ (ΝΑΡΚΑΛΙΕΥΤΗΣ)

Η έμπειρη παίκτρια Ξένια Αναγνωστοπούλου που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και έχει "φάει με το κουτάλι" τα γήπεδα,καθώς ο "Ναρκαλιευτης" των γηπέδων διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με συμμετοχες σε Παμπατραικο(πρώτη γυναικεία ομάδα της Πάτρας,πανηγυρίζοντας και την άνοδο στην Α'Εθνικη), Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων,Μετέωρα Καλαμπάκας (Β'Εθνικη).Ακολούθως μετακόμισε στα Τρίκαλα,φορώντας την κυανέρυθρη φανέλα του ΑΟΤ 2011(Γ'Εθνικη) όπου σε μπαράζ για την άνοδο στη Β' Εθνικη, πανηγύρισε μία ακόμη επιτυχία.Το 2013 ήρθε στην Πάτρα για λογαριασμό του Ατρομήτου Ζαρουχλέικων(Γ'Εθνικη για 2 αγωνιστικές σεζόν),Ροδια Ξυλοκάστρου (Β'Εθνικη)και επέστρεψε πάλι στον Ατρόμητο Ζαρουχλεικων.Η ίδια διαθέτει εξαιρετικό κρεσεντο και εξουδετερωνει τις "νάρκες" που παρουσιάζονται μπροστά της!!!

 Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της, η Μύκονος αποτελεί το δεύτερο σπίτι της.Εδω και 4 χρόνια(καλοκαιρινές σεζόν)εργάζεται σε τοπικές επιχειρήσεις του νησιού των Κυκλάδων και έκανε προπονήσεις μόνη της. Αναρωτηθηκε γιατι δεν υπάρχει γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα στο νησί. Ωσπου η αρχή έγινε!!!Ο ΑΣ Άνω Μερας Μυκόνου αριθμεί 40 αθλήτριες και η προσπάθεια αυτη θα αποδώσει καρπούς σύντομα.Στο σύλλογο επικρατεί θετικό κλίμα και καταπληκτικό δέσιμο μεταξύ των παικτριών, ενώ τα κορίτσια έχουν πλήρη πειθαρχία μέσα στα αποδυτήρια, δείχνουν εμπιστοσύνη στον προπονητή της ομάδος κύριο Δημήτρη Μαντζώρου και ακολουθούν κατά γράμμα τις ασκήσεις του γυμναστή κυρίου Θάνου Χατζακου.

 *Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11 του μηνός,στις 15/9 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και στις 18/9 οι Μυκονιάτισσες ξεκινούν την προετοιμασια τους ενόψει των υποχρεώσεων τους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικης για πρώτη φορά στην ιστορία τους!!!!

21231329_1956442237933463_7215879648671560118_n.jpg

Πηγή: womensports.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares