Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 14:00

Ο Θρυλικός Κάιλ Χάινς έρχεται στη Μύκονο για να ηγηθεί στο ολοήμερο Camp

Ένας θρυλικός μπασκετμπολίστας που έχει γράψει ιστορία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έρχεται στη Μύκονο.

Και δεν έρχεται μόνο για διακοπές αλλά για να ηγηθεί στο ολοήμερο Camp, που διοργανώνεται στις 2 Ιουλίου, δωρεάν για τα παιδιά του νησιού.

Ο Κάιλ Χάινς, ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ευρωλίγκα και με 4 τρόπαια στην συλλογή του (2 Ολυμπιακός, 2 ΤΣΣΚΑ), ο σέντερ που άλλαξε το μπάσκετ στην Ευρώπη, θα είναι μαζί μας για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και την εμπειρία του στη νέα γενιά.

heinse

Ο Σταύρος Ελληνιάδης και η Αναστασία Κωστάκη ανέλαβαν να υλοποιήσουν την επιθυμία του του θρύλου της Ευρωλίγκας και έτσι αυτό το camp θα γίνει πραγματικότητα.

"Είναι τεράστια τιμή για το νησί της Μυκόνου αλλά και για την πατρίδα μας, να υποδεχθεί τον μεγάλο αυτό αθλητή που αποτελεί πρότυπο όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και με τον χαρακτήρα του.

Ο ίδιος προσφέρθηκε να μεταδώσει τις μπασκετικές του εμπειρίες στα παιδιά του νησιού.

Νιώθω την ανάγκη να τον ευχαριστήσω από καρδιάς για την διάθεση που έδειξε να βρεθεί κοντά μας και να μας δώσει τα... φώτα του, όπως επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Μυκόνου, κ. Βερώνη, όπως επίσης τον πρόεδρο του ΑΟ Μυκόνου, κ. Αγγελετάκη και τον αντιπρόεδρο κ. Ν. Δακτυλίδη για την αμέριστη βοήθεια που μας προσφέρουν στην υλοποίηση του Camp. Με τον τρόπο τους επιβεβαιώνουν την αγάπη με την οποία το νησί περιβάλλει τον Αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ" τόνισε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Ελληνιάδης.

afisa

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares