Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 22:24

Κ18: Νίκησε και έμεινε σε επαφή με την κορυφή ο Πανθηραϊκός

Μετά από ένα πολύ δυνατό ματς που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (17/2) στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, ο Πανθηραϊκός επικράτησε με 0-2 της Θύελλας Καμαρίου στα πλαίσια του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Στάθη Φίλων διατηρήθηκε στην 2η θέση του Βαθμολογικού πίνακα και διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο παρά τις αρκετές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στο 72’ ο Έντρι Κράσι μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και ανατράπηκε από τον αμυντικό της Θύελλας. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο ίδιος με τον Κούκα να αποκρούει, όμως στην επαναφορά ο Κράσι Ε. έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 0-1.

Στο 75’ και πάλι ο Έντρι Κράσι μετά από μια εντυπωσιακή ενέργεια που ξεκίνησε από τη μεσαία γραμμή, έφτασε μέχρι την περιοχή της Θύελλας και αφού άλλαξε τη μπάλα με τον Λιονέλ Κράσι βρέθηκε σε θέση βολής και με ψύχραιμο τελείωμα πέτυχε το τελικό 0-2, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν η κα. Ρούσσου, με βοηθούς τον κ. Βάιλα και την κα. Βάιλα.

Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου (Στάθης Φίλων): Κούκα, Εσκίογλου, Μπάχνα (89’ Selmani), Κανουσάι, Κοϊδελάι Ο., Pana, Λιγνός(46’ Τσαλμόρι), Λένα(46’ Φύτρος Σ.), Καφούρος, Κοϊδελάι Λ.(67’ Φύτρος Χ.), Φύτρος Α.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Χάλαρης, Αγκόλλι, Χασανμπέλι, Νόκα και Τσομπάι.

Πανθηραϊκός (Δημήτρης Κρεμμύδας): Καραμολέγκος, Μοσχάτος (18’ Τσάνο), Καραγιάννης, Krrashi E., Διονυσόπουλος, Σέχου, Μέμα (89’ Κουλουριώτης), Ζαμπέλης (77’ Καρτίμπελης), Krrashi L.(89’ Bregu), Παπαβασιλείου(79’ Λιγνός), Καβαλλάρης.

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Παπαϊωάννου, Λλέσι, Νομικός και Αντιλάι.

Η βαθμολογία 

vathmologia

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares