Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 23:28

K14: Μαρπησσαϊκός - Πανσιφναϊκός 1-2 με όμορφο θέαμα

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι, δείγμα της προόδου των δύο ομάδων, έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου στα Μάρμαρα της Πάρου, όπου ο Πανσιφναϊκός πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-2.

Το ματς ήταν από τα καλύτερα που έχουν γίνει στην κατηγορία, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο που η μπάλα ανεβοκατέβαινε με γρήγορο ρυθμό και υπήρχαν ευκαιρίες και για τους δύο.

Και οι δύο ομάδες είχαν καλή απόδοση και συνετέλεσαν στο να διεξαχθεί ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 αφού ο Πανσιφναϊκός έχασε πέναλτυ που κτυπήθηκε δύο φορές, γιατί στην πρώτη που ήταν εύστοχη κάποιοι παίκτες βιάστηκαν να μπουν στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε επανάληψη.

Η επανάληψη ξεκίνησε με δύο γρήγορα γκολ.Στο 47' ο Μ. Κοράκης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και 4 λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ρηγόπουλος ισοφάρισε.

Μετά το παιχνίδι έγινε ανοικτό, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 62' γιατί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κιόσε και στο 65' ο Πανσιφναϊκός ενώ δεχόταν πίεση, έφυγε στην αντεπίθεση και πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Γεωργούλη.

Στο τελευταίο λεπτό ο Μαρπησσαϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ και έτσι ο Πανσιφναϊκός πήρε την νίκη.

Διαιτήτευσαν οι Ρούσσος Β., Βακόνδιος και Μαργαρίτη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ: Πετρόπουλος, Κιόσε, Ντζουμανίκας, Ζουμής, Φραντζής ( 57' Φωκιανός), Αποστολόπουλος Ν.(65' Αποστολόπουλος Πολ.),Χαλιάς, Βόλφ, Πατέλλης ( 63' Βιλαντώνης), Ρηγόπουλος, Γούλας.

ΠΑΓΚΟΣ: Άγουρος, Μεσολογγίτης, Σπανός, Θαλασσινός.

ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ: Ποργιώτης, Ξύδης, Τρούλλος (55' Κολέτας), Παπαγγελέτος ( 63' Κοράκης Α.), Γεωργούλης, Λύτρας, Χρύσος( 67' Μενεγάκης), Κίνα, Σταυριανός, Ζαμπέλης, Κοράκης Μ.( 65' Χουζούρης).

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares