Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2015 21:20

Ενισχύθηκε με Λύκο η Θύελλα

Ο Στέλιος Λύκος που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Καρτεράδου και του Πανθηραϊκού ανήκει εδώ και λίγες ημέρες στο έμψυχο δυναμικό της Θύελλας Καμαρίου.

Ο νεαρός αριστεροπόδαρος μέσος ήταν από τα βασικά στελέχη της αγωνιστικής ''μεταμόρφωσης'' του Καρτεράδου τη σεζόν 2013-2014, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πανθηραϊκό.

Ο Στέλιος Λύκος είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία (22 ετών) και ένας παίχτης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλη την αριστερή πτέρυγα, όπου αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο ''εργαλείο'' στα χέρια του Στέφανου Διονυσόπουλου.

Η ανακοίνωση

«Η διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου μεσοαμυντικού Στέλιου Λύκου. Ο Στέλιος Λύκος κατάγεται από την Κρήτη και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις ομάδες του Α.Ο. Καρτεράδου και του Α.Ο. Πανθηραϊκού. Το Δ.Σ. της ομάδας μας ευχαριστεί την διοίκηση του Πανθηραϊκού Α.Ο. για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Σύσσωμη η οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου καλωσορίζει τον παίχτη στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares