Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 01:38

Μόνη δεύτερη με επιβλητική νίκη η Θύελλα

Σε ένα παιχνίδι που έγινε στη σκιά του χαμού της Μαρίνας Λυγνού, συζύγου του πρώην παίκτη της ομάδας, Βαγγέλη, η Θύελλα πήρε μία εύκολη και ταυτόχρονα σημαντική νίκη με 4-0 κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου.

1486219151282526.jpg

Με αυτή τη νίκη η Θύελλα έμεινε μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα και μείωσε τη διαφορά με 5 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Α.Ο. Σύρου και να ελπίζει σε ένα "στραβοπάτημα" των Συριανών στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Πανναξιακό για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρωτιάς.THIRA_CAVA_FOUSTERIS.jpg

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν "μπήκαν" ποτέ στον αγώνα «κουβαλώντας» την ταλαιπωρία του ταξιδιού και σαφώς επηρεασμένοι από το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν μόλις στο 2ο λεπτό δυσκολευόντουσαν να δημιουργήσουν φάσεις απέναντι στην καλοστημένη άμυνα της Θύελλας.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της συζύγου του πρώην παίκτη της ομάδας, Βαγγέλη Λυγνού, Μαρίνας, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή στην ηλικία των 32 ετών.

Το ματς

Η Θύελλα κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από εκτέλεση φάουλ ο Σέχου έπιασε τη κεφαλιά μόνος του στη μικρή περιοχή κάνοντας έτσι το 1-0 για την ομάδα του. 

Από εκεί και ύστερα οι Μυκονιάτες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες προκειμένου να ισοφαρίσουν, όμως η άμυνα της Θύελλας ήταν καλά στημένη και ανάγκαζε του παίχτες του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη να σουτάρουν από μακριά χωρίς να πατήσουν περιοχή και πιο συγκεκριμένα στο 12' ο Σερέπας δοκίμασε το πόδι του έξω από την μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Στο 16' ο Μαντούσης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Α.Ο. Μυκόνου ο οποίος όμως υποδείχτηκε σε θέση οφ σάιτ. Ο Α.Ο. Μυκόνου έκανε τη πρώτη του καλή ευκαιρία στο 21' με τον Σερέπα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος από την άμυνα της Θύελλας, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. 

Η Θύελλα στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει δύο τα τέρματα  στο 23' της με ένα πολύ καλό διαγώνιο σουτ από τον Δαβιλά το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ, όμως στο 29' έφτασε πάλι κοντά στο 2-0 σε μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Ερρίκου, ο Σέχου έπιασε τη Κεφαλιά, αλλά μπάλα πήγε ψηλά άουτ. 

Στο 31' ο διαιτητής του αγώνα κύριος Μαθιουδάκης καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Θύελλα Καμαρίου, για χέρι του Καρατζά σε γύρισμα του Σέχου μέσα στη μεγάλη περιοχή, κάτι το οποίο έφερε έντονες αντιδράσεις στον Μυκονιάτικο πάγκο. Την εκτέλεση του πέναλτι ανάλαβε ο Ερρίκος ο οποίος σημάδεψε εύστοχα κάνοντας κάπως έτσι το 2-0 για την ομάδα της Σαντορίνης. 

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον Α.Ο. Μυκόνου να προσπαθεί να αντιδράσει χωρίς όμως να καταφέρει κάτι, όμως η Θύελλα έφτασε και σε 3ο γκολ με τον Ερρίκο 37' να βγαίνει μόνος του με τον Παπά και πάσαρε στον Σέχου ο οποίος δεν πρόλαβε τη μπάλα

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα της Μυκόνου να μπαίνει δυνατά προκειμένου να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς στο 47' έγινε ένα πολύ καλό σουτ από τον Σερέπα το οποίο πέρα σύριζα από αριστερό δοκάρι του Ανδριόλα.

Οι Σαντορινιοί όμως δεν είπαν τη τελευταία τους λέξη και στο 51' έκαναν το 3-0 με τον Αρβανίτη ο οποίος εκμεταλλευόμενος το λάθος διώξιμο της άμυνας του Α.Ο. Μυκόνου σούταρε από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 62΄ο Α.Ο. Μυκόνου έχασε μοναδική ευκαιρία για να μειώσει, μετά από εκτέλεση του Αλεξανδρόπουλου, ο Αμπαδίνης έκανε το πλασέ από πολύ κοντά το οποίο όμως βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 70' ο Αλεξανδρόπουλος, όπου από τον οποίο ξεκινούσαν οι πιο πολλές φάσεις του Α.Ο. Μυκόνου, γέμισε τη μεγάλη περιοχή ο Αμπαδίνης έκανε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Η Θύελλα "τελείωσε" το ματς στο 75' όταν και έγινε το 4-0, μετά από μια καταπληκτική ενέργεια ο Φίλων έβγαλε μια πολύ καλή σέντρα όπου ο Σέχου έκανε τη κεφαλιά βρίσκοντας για 2η φορά δίχτυα στο συγκεκριμένο ματς. Από εκεί και πέρα το ματς πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την ομάδα της Σαντορίνης να καταχειροκροτείτε από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

1486219153768996.jpg

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαθιουδάκης Γεωργ. Θ. με βοηθούς του κ.κ. Van Aaken και Μαθιουδάκης Γεωργ. Α.

Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρία (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός (66' Μπαλής), Μπρίτσα, Μαντούσης, Δημητρακόπουλος, Φίλων, Ερρίκος, Σέχου, Αρβανίτης (75' Πάγια), Δαβιλάς, Βλαβιανός (77' Σαμπά)

Α.Ο. Μυκόνου (Παχατουρίδης): Παππάς, Ράγια, Παπαδόπουλος (45' Πανέτας), Αργυρίου, Καρατζάς, Δ. Μπαλλής, Μύρτινας (51' Αμπαδίνης), Βαρουξής (26' Ξένος), Χιλάι, Αλεξανδρόπουλος, Σερέπας 

Το Live Score

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares