Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 00:16

Με ανατροπή η Λάβα 3-1 τον ΑΟ Πάρου

Σκληρό καρύδι αποδείχτηκε για τη Λάβα ο ΑΟ Πάρου, με την ομάδα της Σαντορίνης να πατά γκάζι στην επανάληψη και με ανατροπή στο εις βάρος της 0-1 να φτάνει τελικά στη νίκη με 3-1.

THIRA ENIGMA

1486218356186556.jpgΣε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με μονομαχίες ο ΑΟ Πάρου είχε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, με σοβαρότερο τραυματισμό αυτόν του Τσουκε που στο 84' τραυματίστηκε από άτσαλη πτώση στο έδαφος και χρειάστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί ότι ευτυχώς δεν είχε κάτι το σοβαρό.

Με αυτή τη νίκη η Λάβα έφτασε τους 24 βαθμούς και ακολουθεί τη Θύελλα στον έναν βαθμό και τον πρωτοπόρο ΑΟ Σύρου στους 6.

Από την άλλη ο ΑΟ Πάρου που έδειξε πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα, μπορεί αν μην πήρε κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως μετά τη λήξη του αγώνα όλοι μίλησαν για μία πολύ καλή ομάδα με πολύ μέλλον.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά ζητώντας ένα γρήγορο γκολ και έχασαν στο 4΄μεγάλη ευκαιρία με τον Ντεκίδη, ενώ ένα καλό φάουλ του Παραλίκη κόντραρε και έφυγε μόλις έξω.

Ο ΑΟ Πάρου, που είχε τον αέρα με το μέρος του, μετά το δεκάλεπτο βγήκε πιο ψηλά και με άξονα τον Γιουρτζίδη άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία επιθετικά.1486218350114967.jpg

Στο 22' προηγήθηκε με κοντινό πλασέ του Γιουρτζίδη από ωραία προσπάθεια του Παπαθεοδώρου και στο 29΄ από λανθασμένη μεταβίβαση του Τσουκαλά απείλησε ξανά.Στην αντεπίθεση ο Τετάου έσωσε προ του Ντεκίδη και στο 32' πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Κουκούλη. Νέα κεφαλιά του Κουκούλη στο κόρνερ απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή.

Το ματς είχε γίνει πολύ νευρικό με μικροδιακοπές και τελικά  Λάβα ισοφάρισε πριν το ημίχρονο στο 41΄με κεφαλιά του Κολιούση, γκολ που σίγουρα ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα.

1486218349561754.jpgΟ προπονητής της Λάβας κ.Κατζέλης αποβλήθηκε από τον πάγκο του στο 38' και ο Γαβαλάς τραυματίστηκε και μπήκε στην θέση του ο Σαρρής στο 34' στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή του κ. Τριανταφυλλάκου.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Λάβα μπόρεσε νωρίς να πάρει κεφάλι στο σκορ.Στο 50΄μετά από κόρνερ ο Παραλίκης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γατσέλος με δεύτερη κεφαλιά έβαλε την ομάδα του στο τιμόνι του οδηγού.

Στο 54' δε'υτερη αναγκαστική αλλαγή με τον Πρίνα στην θέση του Παπαθεοδώρου.

Ο αγώνας στην συνέχεια δεν είχε φάσεις , το 2-1 ήταν ρευστό αλλά στο 81' και ενώ ο ΑΟ Πάρου ήταν μπροστά, η Λάβα ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και ο Παραλίκης έδιωξε οριστικά το άγχος κάνοντας το 3-1.Στο 84' τραυματίστηκε ο Τσούκε στη μέση και χρειάστηκε το ασθενοφόρο γι ανα μεταφερθεί ο νεαρός παίκτης του ΑΟ Πάρου στο νοσοκομείο προληπτικά.1486218350958029

Διαιτήτευσαν οι Ρούσσος Γ., Νομικός και Βάιλας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΛΑΒΑ (Κατζέλης): Τσουκαλάς,Βλαβιανός, Κουκούλης, Κολιούσης, Νικολάου, Γατσέλος, Παναγιωτίδης, Κωνσταντίνου, Στρατηγάκης (90' Σιγάλας), Παραλίκης (87' Σελιστάι), Ντεκίδης (78' Κελίδης).

Αναπληρωματικοί: Ανυφαντάκης, Καραμολέγκος, Αλεφραγκής.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Τετάου, Σωτηρόπουλος, Παπαθεοδώρου ( 54' λ.τ. Πρίνα), Τσούκε (84' λ.τ. Κρώνης), Σένκα, Χατζία, Αρκουλής, Γαβαλάς ( 34' λ.τ Σαρρής Κ.Π.), Φραντζεσκάκης, Τριανταφυλλίδης, Γιουρτζίδης.

Αναπληρωματικοί: Χάλκο, Σκιαδάς, Βασιλάρης, Ρομάριο

*Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Μαρίνας Λυγνού, συζύγου του πρώην ποδοσφαιριστή της Θύελλας Βαγγέλη Λυγνού, που έφυγε από κοντά μας πρόωρα. 

PAROS OASIS

DSC 6947

 

 

*Σύσσωμη η διοίκηση της Λάβας και το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων επισκέφθηκαν τον Τσούκε στο νοσοκομείο της Σαντορίνης, προκειμένου να προσφέρουν αν ήταν ανάγκη, όπου ευτυχώς όλα κύλησαν καλά!

ASTHEN.jpg

 

 

To Live Score

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares