Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 19:15

Νίκη τριάδας για την Άνω Μερά

Στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου μπήκε και πάλι η Άνω Μερά που νίκησε 2-0 την Λάβα και αναρριχήθηκε στην 3η θέση του Βαθμολογικού πίνακα, «πιάνοντας» με 12 βαθμούς τους Σαντορινιούς.

Οι Μυκονιάτες έπιασαν κατά διαστήματα καλή απόδοση και σε γενικές γραμμές πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, με αποκορύφωμα το 2ο ημίχρονο, όπου έλεγξαν το ρυθμό του αγώνα.  

Από την άλλη η ομάδα της Σαντορίνης έχασε το σερί των τριών, αλλά παρόλα αυτά παραμένει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Λάβα είδε την μπάλα στο πρώτο μέρος να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Καρανάσου μετά από εκτελέσεις φάουλ των Στρατηγάκη και Γατσέλου, ενώ το παιχνίδι για αυτούς ουσιαστικά έλαβε τέλος στο 62’ μετά την αποβολή του Νικολάου, που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών.

Η ροή του αγώνα

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς έγινε στο 4΄ με τον Καρφαρίδα να εκτελεί το φάουλ και τον Ρόπα να αποκρούει χωρίς πρόβλημα. Η ομάδα της Σαντορίνης έκανε τη πρώτη καλή της ευκαιρία στο 7' με σουτ του Παναγιωτίδη με την όμως να καταλήγει στην αγκαλιά του Καρανάσου. Ένα λεπτό αργότερα μια ακόμα καλή στιγμή για την Λάβα με κεφαλιά του Γατσέλου να περνά 2 περίπου μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καρανάσου. 

Η Λάβα θα χάσει μια πολύ καλή ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ, στο 14' με τον Στρατηγάκη να εκτελεί φάουλ όμως η μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει αουτ. Ένα δεκάλεπτο αργότερα μια ακόμα πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Γατσέλο αυτή τη φορά κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Καρανάσου.

Η Άνω Μερά θα "απαντήσει" στο 30’ με σουτ του Μήτσικα, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ρόπα. Στο 35' θα χαθεί τεράστια ευκαιρία για του γηπεδούχους με τον Κολιόπουλο,  ο οποίος βγήκε φάτσα με τον Ρόπα, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του τέρματος της Λάβας.

Οι Μυκονιάτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 36΄ έγινε ένα ακόμα πολύ καλό σουτ από τον Θεοχάρη, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ρόπα. Δύο λεπτά μετά  την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Καραφίδας θα πιάσει μια κεφαλιά η οποία όμως κατέληξε στα χέρια του Ρόπα.

Η Άνω Μερά στο 48' κατάφερε να κάνει το 1-0 με τον Γιόγιος ο οποίος μετά από ένα πολύ καλό διαγώνιο σουτ βρήκε δίχτυα και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 62' ο διαιτητής του αγώνα, o K. Μαθιουδάκης, μετά από «κοκορομαχίες» μεταξύ των παικτών και υπόδειξη του βοηθού Μουτάφη. θα δείξει την κόκκινη κάρτα στον Νικολάου, ενώ την ίδια στιγμή έδειξε κίτρινη κάρτα στον Κολιόπουλο και η ομάδα του Α.Ο. Λάβας έμεινε με δέκα παίκτες και με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα προς τον διαιτητή.

Στο 55' μια ακόμα πολύ καλή εκτέλεση φαουλ από τον Γατσέλο, το οποίο απέκρουσε ο Καρανάσος με υπερένταση.  Στη συνέχεια ήταν η σειρά της Άνω Μεράς να χάσει μια ακόμα καλή ευκαιρία στο 66' με ένα πολύ καλό σουτ από τον Μήτσικα το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Λάβας σε κόρνερ. 

Ακόμα μία πολύ καλή στιγμή για την Λάβα με το σουτ του Στρατηγάκη, η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυντικών και στη συνέχεια πέρασε άουτ από το σουτ του Παναγιωτίδη.

Και οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να κάνουν 2 τέρματα τους στο 70' μετά από μια πολύ καλή κεφαλιά-πάσα του Κωστόπουλου ο Μήτσικας πήρε τη μπάλα και με πλασέ έκανε το 2-0 για την Άνω Μερά.

Στο 76' εκτέλεση φάουλ του Στρατηγάκη η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Καρανάσου και λίγο αργότερα, έπιασε μια κεφαλιά από τον Χατζάκο, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κολιόπουλου.  Ο Θεοχάρης θα πιάσει ένα πολύ καλό σουτ λίγο πιο κάτω από τη σέντρα το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ από δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της Λάβας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαθιουδάκης με βοηθούς τους κ.κ. Μουτάφη και Καλορογιάννη.

Συνθέσεις

Άνω Μερά (Τζιόβας): Καρανάσος, Κουτσούκος (74' Μπούμπουρης), Αβράμης, Καρανίκας, Θεοχάρης, Χατζάκος, Μήτσικας (90’ Αμπιλαλάι), Καρφαρίδας, Αραπίτσας (65' Κωστόπουλος), Γιόγιος, Κολιόπουλος.

Πάγκος: Τσίνας, Τζάβρας, Κεραμιδάς, Παστελόπουλος.

Λάβα Εμπορείου ( Κατζέλης): Ρόπας, Βλαβιανός, Βρενάγκρ, Κολιούσης, Νικολάου, Γατσέλος, Παναγιωτίδης, Στρατηγάκης (λ.τ. 86΄Σιγάλας), Κελίδης, Σελιστάι, Κουκούλης.

Πάγκος: Αγκαράι, Τζούρος, Ξαγοράρης, Σπαρής.

Η βαθμολογία

2016-11-13-DESKTOP-JSJIV6U.jpg

Το Live Score

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares