Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 21:28

ΑΟ Πάρου - ΑΟ Σύρου 1-3... Αλώβητος στο τέλος [pics-stats]

Ένα ολόκληρο ημίχρονο Χρειάστηκε να σπαταλήσει ο πρωτοπόρος ΑΟ Σύρου για να φύγει νικητής από την Πάρο και να διατηρηθεί πλέον μόνος πρώτος στην κορυφή έχοντας 15 βαθμούς και το απόλυτο 5 στα 5.

Η ομάδα των Ρούσσου – Βαρθαλίτη βρέθηκε πίσω στο σκορ από τους «μπέμπηδες» του ΑΟ Πάρου και της πήρε αρκετό χρόνο για να σοβαρευτεί στην επανάληψη και τελικά να πάρει τη νίκη με 1-3.

Βέβαια το χειροκρότημα αξίζει και στον ΑΟ Πάρου, που με την αγωνιστική συμπεριφορά του συνόλου των παικτών, παλιών και νέων, κράτησαν ψηλά το γόητρο του συλλόγου στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παρά το γεγονός πως «παλεύουν» μόνοι τους με τον προπονητή τους.

ΠΑΡΙΑΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι με πάθος και αγωνιστική πειθαρχία έλεγξαν το ματς, δεν κινδύνευσαν σχεδόν καθόλου και στο 39' προηγήθηκαν με θαυμάσια κεφαλιά του Χατζία, από κεφαλιά πάσα του επίσης αμαρκάριστου Φρατζεσκάκη σε φάουλ του Κληρονόμου. Οι δύο ελεύθεροι παίκτες στην περιοχή μετά από στημένο δείχνουν την συνολική αντιμετώπιση των φιλοξενούμενων του ματς στο πρώτο μέρος.

ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Στο 17' σε ανύποπτη φάση στο κέντρο του γηπέδου συγκρούστηκαν ο Σένκα και ο Αργυρός, τα κεφάλια τους γέμισαν αίματα και αντικαταστάθηκαν, ενώ μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας του νησιού όπου τους τοποθετήθηκαν ράμματα χωρίς ευτυχώς περαιτέρω προβλήματα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στην επανάληψη και μπροστά στο φάσμα μιας παταγώδους αποτυχίας οι Συριανοί έδειξαν να συνέρχονται. Βοήθησε και το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης στο 47' με πλασέ του Τζορτανίδη. Ο ΑΟ Πάρου δεν παράτησε το παιχνίδι που απέκτησε ρυθμό και δημιουργήθηκαν φάσεις και ευκαιρίες.

Στο 70' ο Ραμπαβίλας σκόραρε για το 1-2 και στο 89' είχε δοκάρι με κοντινή κεφαλιά, πριν γίνει το 1-3 στο 93' από αυτογκόλ του Τσούκε σε γύρισμα του Τζορτανίδη. Δοκάρι είχε και ο Τσόκα στο 95'.

Διαιτήτευσαν ο Μαθιουδάκης με βοηθούς τους Μουτάφη και Καλόγερα οι υποδείξεις των οποίων, ιδίως του β’ βοηθού προκάλεσαν εύλογες απορίες. Αποβλήθηκε στο 83' ο Γιουρτζίδης με δύο κίτρινες.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος): Βασιλάρης, Σαρρής Κ.Π, Χύσκα (46' Αρκουλής), Τσούκε, Σκιαδάς, Χατζία, Φρατζεσκάκης, Σένκα (17 λ.τ. Κληρονόμος), Τσόκα, Τριανταφυλλίδης (63' λ.τ. Σωτηρόπουλος), Γιουρτζίδης 

ΠΑΓΚΟΣ: Γκιόκα, Σαρρής Κ., Γεωργιάδης, Δόγκας.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Ρούσσος): Βαμβακούρης, Μαραγκός, Τζορτανίδης. Παπαδόπουλος, Αργυρός (17' λ.τ Φωτεινιάς), Μανιουδάκης, Κώτσης(69' Χούρος), Μουράι, Λούσας (79' Ρούσσος Γ.), Ραμπαβίλας, Μίρτσα.

ΠΑΓΚΟΣ: Κωτσαρής, Κουκούλης, Συριανός, Χαλκιάς.

Υ.Γ ΝΕΑ ΗΘΗ

Στις καθιερωμένες συνεντεύξεις μας μετά το παιχνίδι ο κ. Τριανταφυλλάκος αρχικά μας ζήτησε λίγο χρόνο για να ηρεμήσει και μετά μας ανέφερε πως η διοίκηση του ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ να μας μιλήσει. Φαίνεται πως φοβήθηκαν κάποια ερώτηση σχετική με τις τελευταίες γκάφες τους, οι οποίες έχουν πάρει τη μορφή σκανδάλου, με ποδοσφαιριστή να κόβει προσωρινά το ποδόσφαιρο, χάρη στην δικιά τους ανεπάρκεια! Αντί λοιπόν να απολογηθούν και να ζητήσουν συγνώμη για το απίστευτο αυτό γεγονός και υπονόμευσε την σοβαρότητα του συλλόγου, αντί να βρει κάποιος το θάρρος να παραιτηθεί όπως θα γινόταν οπουδήποτε αλλού, προτίμησαν την τακτική της ....απαγόρευσης δηλώσεων.

Βέβαια όλος ο φίλαθλος κόσμος του νησιού γνωρίζει, οι παίκτες βιώνουν την εγκατάλειψη και τα τμήματα, εκτός στίβου και μπάσκετ που έχουν την τύχη να υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και έχουν τις γνώσεις που απαιτούνται, οδηγούνται στην πλήρη απαξίωση.

Μία λυπηρή κατάσταση στο μεγαλύτερο σωματείο του νησιού όταν αντί για τα προβλήματα οι αρμόδιοι ασχολούνται μόνο με τις προσωπικές τους δημόσιες σχέσεις, το φωτογραφικό ρεπορτάζ σε ΜΜΕ της αρεσκείας τους και την αυτοπροβολή τους. Πάντως για να μην γινόμαστε άδικοι στο συγκεκριμένο ματς ρόλο ανταποκριτή είχε αναλάβει μέλος του Δ.Σ του σωματείου του ΑΟ Σύρου, που βρισκόταν στο γήπεδο και βεβαίως παράβλεψε και δεν σεβάστηκε την τετραμελή ομάδα του S.C.!!!

Πως το έλεγε ο Αλέφαντος; Γελάνε και τα τσιμέντα......

Φωτογραφίες

Το Live Score

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares