Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 15:35

Πιστοί στο ραντεβού τους Πανναξιακός και Σύρος

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα οι Βετεράνοι του Πανναξιακού και ο Σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Σύρου, θα πραγματοποιήσουν τις μεταξύ τους φιλικές αναμετρήσεις.

Οι αστέρες που στο παρελθόν έχουν κοσμήσει τα γήπεδα των Κυκλάδων, γράφοντας την ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, θα δώσουν φιλικό αγώνα, αύριο Σάββατο, στις 19:00, στο ΔΑΚ Νάξου.

Θα είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνουν οι Βετεράνοι των δύο νησιών, καθώς με την παρουσία τους και την ύπαρξη τους κρατούν ζωντανό το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου μας.

Μάλιστα οι δύο ομάδες Βετεράνων συνηθίζουν να παράγουν κοινωνικοπολιτικό έργο, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που συμμετέχουν σε αγώνες, που διεξάγονται με σκοπό την φιλανθρωπία.

Από αγωνιστικής πλευράς οι αναμετρήσεις των δύο πλευρών, παρουσιάζουν πάντα μεγάλο ενδιαφέρων, αφού κάποιοι θα θυμούνται σίγουρα τα μεγάλα ντέρμπι του παρελθόντος.

Η παράδοση πάντως λέει "Χ", αφού στις περσινές αναμετρήσεις (3/6 &10/6 -2012) οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2, που δεν ανέδειξε νικητή.

Όλοι λοιπόν αύριο στις 19:00, στο ΔΑΚ Νάξου.

Οι περσινοί αγώνες

Μαγεία οι παλαίμαχοι Πανναξιακού και Σύρου

 Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Σύρου - παλαίμαχοι Νάξου 2-2

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares