Κυριακή, 09 Ιουνίου 2013 13:18

Δεν ξεχνιέται η μπάλα… [photos]

Κάτι παραπάνω από φιλικές αναμετρήσεις παλαιμάχων, μπορούν να χαρακτηριστούν τα παιχνίδια μεταξύ των παλαιμάχων του Πανναξιακού με τους Βετεράνους Σύρου.

Πολύ καλό ποδόσφαιρο παίχτηκε χθες στο ΔΑΚ Νάξου, όπου χθες, πιστοί στο ραντεβού τους, Παλαίμαχοι Πανναξιακού και Βετεράνοι Σύρου, πρόσφεραν πολύ καλό θέαμα στους ελάχιστους που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΔΑΚ Νάξου.

Τι και αν πέρασαν λοιπόν τα χρόνια; Οι ποιότητα καταγράφηκε χθες, εντός του τερέν με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, να δείχνουν ότι φροντίζουν να κρατάνε μια καλή φυσική κατάσταση, ώστε να μπορούν να υλοποιήσουν το καλό ποδόσφαιρο που ξέρουν. Μην ξεχνάμε ότι "Το ποδόσφαιρο είναι σαν το ποδήλατο" (δεν ξεχνιέται ποτέ).

Πρώτη νίκη

Αυτή ήταν η 3η επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, με τις προηγούμενες δύο να έχουν λήξει ισόπαλε 2-2. Χθες ο Πανναξιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (1-0) με τέρμα του Στεφάνου, στη συνέχεια ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μαστρογιαννόπουλο. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι το τέλος του 1ου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Μιχάλης Αγγελής, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ των παλαιμάχων του Πανναξιακού.

Είναι πολύ πιθανόν οι δύο ομάδες να προγραμματίσουν άλλο ένα φιλικό, που θα γίνει αυτή τη φορά στη Σύρο.

Συνθέσεις

Πανναξιακός: Περιστεράκης, Παραβατός, Βουτσίνος, Κατσούλης Α., Μαρούλης, Αγγελής, Βαθρακοκοίλης, Φακίνος, Μαστρογιαννόπουλος, Μαργαρίτης, Βιτζηλαίος.

Κακλαμάνος, Κληρονόμος, Φραγκίσκος, Τζιμπλάκης, Κεραμιώτης, Αξαόπουλος, Φραγκουλόπουλος, Απειρανθίτης.

Βετεράνοι Σύρου: Χαλαβαζής, Γλύκας, Περρής, Βουτσίνος, Στεφάνου, Βαρθαλίτης, Καραηλίας, Φουτζιτσίδης, Παράβαλος, Λασκαρίδης, Πρίντεζης.

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares