Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2012 10:25

Νίκος Τζιώβας: "Πιστεύω στους παίχτες μου".

TZIOVAS-SIMA

Μετά το τέλος της αναμέτρησης για το κύπελλο Κυκλάδων ο Προπονητής της Άνω Μεράς Νίκος Τζιώβας,

μίλησε στο sportcyclades.gr, αιτιολογώντας τον αποκλεισμό της ομάδας του, από τον Α.Ο Μυκόνου και διευκρινίζοντας, που οφείλετε το κακό πρόσωπο, που δείχνει μέχρι στιγμής η Μυκονιάτικη ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αποδώσει τα εύσημα στους παίχτες του για την μέχρι τώρα προσπάθεια, που καταβάλουν. Τέλος ο τεχνικός της Άνω Μεράς, ζήτησε πίστωση χρόνου, ώστε η ομάδα να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο.

TZIOVASΔίκαια ο Α.Ο Μυκόνου.

Ο Νίκος Τζιώβας χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση του Α.Ο Μυκόνου λέγοντας:

« Θεωρώ πολύ δίκαιη την πρόκριση του Α.Ο Μυκόνου, πράγμα το οποίο πιστεύω ότι, δεν αμφισβητείτε από κανέναν. Ο Α.Ο Μυκόνου έχει διατηρήσει μια ομάδα εδώ και χρόνια, η οποία έχει μεγάλες εμπειρίες, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Δ΄ Εθνική. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος σε όλες τις γραμμές και δίκαια επικράτησε. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή πορεία στον Α.Ο Μυκόνου.

Τα αίτια του αποκλεισμού.

Ο τεχνικός της Άνω Μεράς απέδωσε την ήττα-αποκλεισμό, περισσότερο στην ανετοιμότητα της ομάδας, παρά στην απόδοση της, τονίζοντας:

«Η ομάδα μας βρίσκετε στην 4η εβδομάδα της προετοιμασίας της και αυτό είναι κάτι που επιφορτίζει τους παίχτες με κούραση. Αυτή η κούραση ήταν φανερή στον SIMAαγώνα και κατά τη γνώμη μου είναι και ο λόγος της κακής εικόνας, που παρουσιάσαμε, η κούραση επίσης ήταν και η αιτία του τραυματισμού του Λεπτάκη, ο οποίος αντικαταστάθηκε νωρίς. Δεν θέλω να σταθώ σε δικαιολογίες απουσιών, σίγουρα μας έλειπαν 4-5 βασικοί παίχτες και πειραματιστήκαμε με αλλαγές θέσεων, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την κακή εμφάνιση…. δεν μας βγήκε τίποτα, είχαμε κακή αμυντική λειτουργία και πολλά προβλήματα στο κέντρο».

Τι να περιμένουμε.

Η αισιοδοξία για το μέλλον είναι κάτι, που πήγαζε από τον τεχνικό των "Μπλε", κατά την διάρκεια της συζήτησης μας, ο οποίος αναφέρθηκε σχετικά λέγοντας:

« Στα θετικά μπορώ να συμπεριλάβω μόνο την αγωνιστικότητα, που επέδειξαν οι παίχτες μου. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και νομίζω ότι, μέρα με τη μέρα η ομάδα θα φτιάχνει, θα δένει και τελικά θα δείξει το πρόσωπο, που όλοι θέλουμε. Γενικά είμαι πολύ αισιόδοξος και ξέρω πολύ καλά ότι, η ομάδα θα «ρολάρει» και θα βρει τα πατήματα της».

Με υπομονή για την επίτευξη των στόχων.

Ο Νίκος Τζιώβας έκλεισε λέγοντας:

«Πιστεύω ότι, ήδη έχουμε καταφέρει πολλά, αφού έχουμε φτάσει στο επίπεδο, που μας κερδίζουν ομάδες με την αξία του Α.Ο Μυκόνου και στην συνέχεια ξεσπάνε σε πανηγυρισμούς. Από εκεί και πέρα όμως θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να έχει υπομονή και να είναι αισιόδοξος. Εμείς σαν μια οικογένεια, όπως είμαστε όλα αυτά τα χρόνια θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε η Άνω Μερά να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία και να κατακτήσει όσο το δυνατό νωρίτερα τον στόχο, που έχουμε θέσει, δηλαδή αυτό της παραμονής».

Άνω Μερά – Α.Ο Μυκόνου (φάσεις, γκολ, δηλώσεις).

Στα προημιτελικά ο Α.Ο Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares