Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012 19:26

Στη 4αδα του Κυπέλλου ο ΑΟ Μυκόνου.

 

aot-mykonos-17-11-2012-1

 Ενα καταπληκτικο αγωνα με πολλές φάσεις και γκολ μπροστα απο τις δυο εστιες παρακολουθησαμε σημερα το απογευμα στο γηπεδο της Τηνου, οπου δυο πολυ καλες ομαδες (ΑΟ Τηνου – ΑΟ Μυκονου) αναμετρηθηκαν για την προημιτελικη φαση του κυπελλου Κυκλαδων.

 Ο ΑΟ Μυκονου ηταν τελικα η ομαδα που προκριθηκε, αφου επικρατησε των γηπεδουχων με 1-5. Η ομαδα της Μυκονου εχοντας ως κορυφαιο τον Τσαλμα (3 γκολ) εδειξε στοιχεια μιας συγκροτημενης ομαδας που ξερει τι ζητα μέσα στο γηπεδο και πλεον βαζει σοβαρη υποψηφιοτητα για τον τελικο κυπελλου, αφου πρωτα περασει το εμποδιο της ομαδας που θα του βγαλει η κληρωτηδα για τον ημιτελικο του θεσμου.

 Ο ΑΟ Τηνου αφησε πισω την κακη εμφανιση της προηγουμενης Κυριακης με αντιπαλο την συμπολιτισσα ΑΕ Στενης και κοντραρε στα ισια μια ομαδα που για πολλα χρονια αγωνιζεται σε μεγαλυτερη κατηγορια, εχοντας πολύ καλη ομοιογενεια, καθως εχει κρατησει σε γενικες γραμμες τον περσινο της κορμο. Στο τελευταιο τεταρτο η συνοχη του ΑΟΤ χαθηκε, με αποτελεσμα η ομαδα της Τηνου να χασει στα σημεια, κυριως λογο της απειριας της και χαρη στο χατ-τρικ του εκπληκτικου Τσαλμα, ο οποιος στο τελος εδωσε διαστασεις θριαμβου στη νικη του ΑΟ Μυκονου.

 Το φλας του αγωνα.

Το πρωτο ημιχρονο ξεκινησε με τον ΑΟ Μυκονου να σκοραρει απο τα αποδυτηρια οταν σε μια μπαλια απο τα δεξια απο το Γατσο ο Θεωδορου με ωραιο συρτο σουτ καταφερε να νικησει τον Σιωτο και να κανει το 1-0, να διευκρινισουμε οτι σε εκεινη την φαση υπαρχει μια δικαιολογια για την αμυνα του ΑΟ Τηνου καθως στην σεντρα του Γατσου ο παικτης της Μυκονου κοντραριστηκε με τον Τριανταφυλλο ο οποιος επεσε με φορα πανω στον παγκο της ομαδας του και ευτυχως για καλη του τυχη γλιτωσε τα χειροτερα.

 Ο ΑΟ Τηνου δεν το εβαλε κατω απο γρηγορο γκολ πιεσε καλα την ομαδα της Μυκονου δεν την αφησε να κανει το παιχνιδι και αυτο το εκμεταλευτηκε στο 28' οταν ενα κεραυνος του Δεσυπρη Ελ. απο την σεντρα και με την βοηθεια του ανεμου που υπηρχε στο γηπεδο εστειλε την μπαλα στο αριστερο γαμα του Πουλακη και εκανε το 1-1.

 Ο αγωνας συνεχιστικε με τη Μυκονο να  πιεζει να χανει δυο ευκαιρειες αλλα να βρισκεται απεναντι στον πολυ καλο τερματοφυλακα του ΑΟ Τηνου Σιωτο και ετσι το τελικο αποτελεσμα στο ημιχρονο ηταν το 1-1.
Το δευτερο ημιχρονο ξεκινησε με την ομαδα της Μυκονου να πιεζει και μολις στο 50' ο Τσαλμας επειχηρησε ενα το οποιο και αυτο με την βοηθεια του αερα κατεληξε το στην συμβολη των δοκων.

 Στο 54' ο Βελουδιος πηρε την μπαλα μπηκε στην μεγαλη περιοχη και εκει ανατραπηκε απο τον Μπαλλη αλλα ο κυριος Σουλτανης ειπε παιζεται.

 Στο 60' η Μυκονος εχασε μεγαλη ευκαιρια να κανει το 3-1 οταν σε μια συγχηση μεσα στην μεγαλη περιοχη αλλα και παλι ο Σιωτος αποσωβισε τον κινδυνο.

 Τεσσερα (4) λεπτα αργοτερα ο Καρατζας εκμεταλευτηκε ενα λαθος της  πλευρας και με ωραιο σουτ εκανε το σκορ 1-2 για τον ΑΟ Μυκονου.

 Απο εκεινο το σημειο του αγωνα ο ΑΟ Τηνου το παλεψε για δεκα λεπτα ακομα χανοντας και μια ευκαιρια με το Βιδαλη μετα απο μια ωραια μπαλια του Βελουδου η οποια περασε λιγο αουτ. Το επομενο τεταρτο «ανελαβε» δραση ο καλυτερος παικτης  του αγωνα ο Τσαλμας και μεσα σε δωδεκα λεπτα καταφερε να πετυχει τρια γκολ με ισαριθμα σουτ και να δωσει διαστασεις θριαμβου στη νικη του ΑΟ Μυκονου, διαγραφοντας το τελικο 1-5.
Συνθεσεις
ΑΟ ΤΗΝΟΥ(ΣΟΥΡΑΝΗΣ)1.ΣΙΩΤΟΣ 2.ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ 3.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ,4.ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Β.5.ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ 6.ΜΟΥΣΑΙ 7.ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛ.8.ΔΕΣΥΠΡΗΣ 9.ΒΕΛΟΥΔΙΟΣ,10.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ 11.ΒΙΔΑΛΗΣ ΑΝ 12ΤΖΑΓΟΛΛΗ 13.ΒΙΔΑΛΗΣ ΦΡ.14.ΡΗΓΟΣ 15.ΚΑΜΟΛΙΝΟΣ 16.ΑΡΜΑΟΣ 17.ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ 18.ΦΟΥΚΑΣ
ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ(ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ)1.ΠΟΥΛΑΚΗΣ 2.ΚΑΡΑΤΖΑΣ 3.ΚΕΚΕΛΗΣ 4.ΜΠΑΛΛΗΣ 5.ΑΡΓΥΡΙΟΥ 6.ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 7.ΓΑΤΣΟΣ 8.ΘΕΩΔΟΡΟΥ 9.ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΟΣ 10.ΤΣΑΛΜΑΣ 11.ΤΖΕΛΛΟΣ 12.ΠΑΝΕΤΑΣ 13.ΚΥΠΡΙΤΙΔΗΣ 14.ΝΑΖΟΣ 15.EYONG 16.ΣΥΡΙΑΝΟΣ 17.ΚΟΥΤΣΟΣ

 

aot-mykonos-17-11-2012-2 aot-mykonos-17-11-2012-5
aot-mykonos-17-11-2012-4 aot-mykonos-17-11-2012-3

 

 

 

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares