Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 19:57

Υπόσχεση Λεονταρίτη για τον φωτισμό του γηπέδου της ΕΠΣΚ, αίτημα και για λοιπές εργασίες από την ένωση

Μετά το γήπεδο του Πάγου που σε λίγο θα παραδοθεί στην ποδοσφαιρική κοινότητα του νησιού της Σύρου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι έτοιμη να λύσει ακόμα ένα σημαντικό πρόβλημα που ''ταλαιπωρεί'' τις ομάδες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Ο λόγος για τον ελλιπή φωτισμό στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων. Η είδηση έγινε γνωστή από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Λεονταρίτη στο πλαίσιο των ομιλιών στην εκδήλωση του ΑΟ Πάγου, όπου ήταν ανάμενα στα τιμώμενα πρόσωπα, όπως ήταν και ο κ. Φρέρης που με ικανοποίηση άκουσε την είδηση.

Δείτε τι είχε πει:

Μάλιστα, Λεονταρίτης και Φρέρης, έχουν συζητήσει για τα προβλήματα των χώρων του γηπέδου, με τα κυριότερα να είναι η έλλειψη επαρκούς φωτισμού, η έλλειψη καθισμάτων και η αναγκαιότητα να τοποθετηθεί συνθετικός τάπητας στο βοηθητικό γήπεδο που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης που έχει πάρει πρωτοβουλίες και για τις 5 ομάδες που δεν έχουν καταφέρει να εγγραφούν ακόμα στο μητρώο φαίνεται διατεθειμένος να βοηθήσει το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων όπου έχει τη δυνατότητα. 

Μάλιστα, χθες η ΕΠΣ Κυκλάδων πραγματοποίησε επίσημο αίτημα προς την Περιφέρεια και αναμένει την πραγματοποίηση του έργου: 

2022 11 23 2

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares