Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011 15:57

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Μαρμάρων (Video)

asteras-pyrgos_2011_0

Νίκη μετά από δύο ήττες σημείωσε το συγκρότημα του κ. Πέτρου Κένερ αφού επικράτησε με 1-0 επί του ΑΟ Πύργου στο γήπεδο των Μαρμάρων.

Ο αγώνας διεξήχθη στις 9.30 το πρωί τις Κυριακής, βάρβαρη ώρα για όλους, παίκτες και φιλάθλους, αυτό φάνηκε στο ανούσιο 1ο ημίχρονο που το θέαμα ήταν αποκαρδιωτικό.

Οι κυριότερες φάσεις χωρίς στην ουσία να απειλήσουν τους δύο τερματοφύλακες ήταν οι εξής: Στο 1ο μόλις λεπτό ο Βιτζηλαίος έπιασε μονοκόμματο σουτ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 22ο λεπτό ο Χρήστος Χριστόφορος τροφοδότησε όμορφα μέσα στην μεγάλη περιοχή τον Κρητικό όμως το πλασέ του μεσοεπιθετικού του Αστέρα κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αναπλιώτη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κυβρικοσαίος χτυπήθηκε άθελα από αντίπαλό του και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Πάρου μιας και Ιατρός δεν υπήρχε στο γήπεδο αφού όσοι πλέον έχουν μείνει στο νησί!!! είχαν την ώρα του αγώνα εφημερία. Ευτυχώς ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Πύργου δεν είχε κάτι σοβαρό και επέστρεψε κανονικά με την αποστολή του στην Σαντορίνη. Στο 34ο λεπτό πάλι ο Χρήστος Χριστόφορος βγήκε  στην  αντεπίθεση αλλά το πλασέ που επιχείρησε αποκρούστηκε σε κόρνερ από την άμυνα του Πύργου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Πύργος έκανε την πρώτη του σοβαρή επίσκεψη στα καρέ του Αστέρα όταν ο Κώστας Κλουβάτος έβγαλε τετ α τετ με το τέρμα τον Νομικό Ν.  Μανώλη όμως το δυνατό σουτ που έκανε ο τελευταίος αποκρούστηκε σταθερά από τον Αργύρη Πούλιο που διανύει περίοδο φορμαρίσματος!!!. Και 1 λεπτό πριν το φινάλε της ανάπαυλας ο Κώστας Κλουβάτος που ήταν από τους πιο δραστήριους του Πύργου, απείλησε με δυνατό σουτ το οποίο πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πόύλιου.

asteras-pyrgos_2011_1

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έδηξε να μπαίνει καλύτερα ελέγχοντας περισσότερο τον χώρο του κέντρου. Αυτό βοήθησαν και οι εσωτερικές αλλαγές που έκανε ο κ. Κένερ αφού πέρασε στην επίθεση μαζί με τον Χριστόφορο και τον{div float:right}{/div} Κρητικό αλλά και στα χάφ τον Κληρονόμο  και Βιτζηλαίο. Έτσι άρχισαν να βγαίνουν πιο ουσιαστικές επιθέσεις. Μία από αυτές, στο 59ο λεπτό ο Χριστόφορος με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Αναπλιώτη σε ασθενής απόκρουση την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Κρητικός που με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μετά το γκολ η ομάδα του κ. Λευτέρη Τζούρου έδηξε να επηρεάζετε. Άλλες δύο καλές φάσεις για γκολ σημείωσε ο Αστέρας με ατομικές προσπάθειες του Χριστόφορου και του Κληρονόμου στο 74ο και 77ο λεπτό αντίστοιχα, ενώ στο 83ο λεπτό ένα σουτ του Βιτζηλαίου έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πύργου.

asteras-pyrgos_2011_2

Η τελευταία φάση του ματς ανήκει στον Πύργο που το τελευταίο 5λεπτό βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει, όταν στο 89ο λεπτό ο Νομικός Ν. Μανόλης με ωραίο πλασέ προσπάθησε να σκοράρει για την ομάδα του όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πούλιου.Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Πολύ καλή απόδοση είχε για τον Αστέρα ο νεαρός Δημήτρης Τσιλιώρης που αγωνίστηκε μετά από ένα χρόνο απουσίας δείχνοντας αποφασιστικότητα και δύναμη στον νευραλγικό χώρο των χάφ.

Η επόμενη (6) αγωνιστική θα βρει τον Αστέρα στην Σαντορίνη όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα  του Καρτεράδου ενώ Πύργος θα έχει το ρεπό του.

Δείτε εδώ την βαθμολογία της Β2 κατηγορίας αλλά και όλα τα αποτελέσματα.

 


Αστέρας Μαρμάρων-ΑΟ Πύργου 1-0 Γήπεδο Μαρμάρων... by sportcyclades

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ: (Κένερ Π.), Πούλιος Α., Σάμιος Ν., Σάμιος Κ., Αλιπράντης Φ. (82’ Τσιλώρης Δ.), Κληρονόμος Σ., Καρανίκης Π., Panajtiu C., Ρούπας Δ., Χριστόφορος Χ., Βιτζηλαίος Π. (88’ Ξενάριος Μ.) Κρητικός Ν.

Αναπληρωματικοί: Ζουμής Η, Ρούσσος Π., Σομπόνης Σ., Ζαμπετάκης Π.{div float:right}{/div}

ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ: (Τζούρος Λ.), Αναπλιώτης Μ., Δαμίγος Δ., Νομικός Σ. Μ., Hoxhaj V., Φύτρος Μ., Κυβρικοσαίος Σ. (27’ Χαλβατζής Γ.), Κλουβάτος Κ., Φύτρος Σ., Νομικός Ν. Μ., Κλουβάτος Σ., Κατσίπης.

Αναπληρωματικοί: Βλάχος Γ., Φουστέρης Δ., Καραμολέγκος Α., Αρβανίτης Ε., Πιτσικάλης Ε.

Δείτε το γκολ του Αστέρα όπως το κατέγραψε η κάμερα του www.asteras-marmaron.gr

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares