Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 22:39

Διήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο για τους ''Μπόμπιρες'' του ΠΑΣ Νάξου και της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης

 Ένα γεμάτο ποδοσφαιρικό διήμερο ήταν αυτό που έζησαν τα παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΣ Νάξου και της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης το σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου.

Ο ΠΑΣ Νάξου φιλοξένησε την πολυμελή αποστολή της ακαδημίας από τη Σαντορίνης, με τους αγώνες των ηλικιακών κατηγοριών Κ10, Κ9 και Κ8 να διαδέχονται ο ένας τον άλλον στο Naxos Mini Soccer.

Τα χαμόγελα και οι όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές πλημμύρησαν τον χώρο, αναγκάζοντας τους δεκάδες γονείς να ξεσπούν σε χειροκροτήματα, αντλώντας αρκετή από τη χαρά των παιδιών τους.

Οι δύο ακαδημίες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Σαντορίνη, σε αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το άμεσο επόμενο διάστημα.

Συγχαρητήρια σε όλους... 

Η ανακοίνωση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης 

Μία μικρή παύση στις προπονήσεις μας έγινε το σαββατοκύριακο με το ταξίδι των τμημάτων Κ10, Κ19 και Κ8 στη Νάξο, όπου η Σχολή μας έδωσε αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΣ Νάξου .

Ο πρόεδρος και του διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Πύργου Θηρας ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση και τους προπονητές του ΠΑΣ Νάξου για την όμορφη φιλοξενία τους. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ανταποδώσουμε την φιλοξενία στο νησί μας.

Τα παιδιά και των δύο ομάδων χάρηκαν και διασκέδασαν, απολαμβάνοντας τα παιχνίδια και τις χαρές που προσφέρει το ποδόσφαιρο σε κάθε ηλικία.

Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή μας και παρακολούθησαν τους αγώνες.

Συνεχίζουμε...

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Νάξου 

Έπαιξαν, διασκέδασαν και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες τα παιδιά των τμημάτων, Κ10, Κ9 και Κ8 της ακαδημίας μας το σαββατοκύριακο, όπου υποδεχτήκαμε τα αντίστοιχα τμήματα της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης.
Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για την αγωνιστική τους παρουσία, ευχαριστούμε επίσης τους γονείς που παρακολούθησαν τα παιχνίδια και χάρηκαν μαζί τους.
Ευχαριστούμε την διοίκηση του ΑΟ Πύργου, τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς της ακαδημίας από τη Σαντορίνη για τα όμορφα παιχνίδια.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας.

Φωτογραφίες από τις δύο μέρες

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares