Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 16:13

Με μία κατηγορία το 2017-2018 | Οι όμιλοι της Β' Κατηγορίας

Σε μία ενιαία κατηγορία θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής σεζόν (2017-2018) έπειτα απο απόφαση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η Ένωση έδωσε στην δημοσιότητα τις συμπληρωματικές προκηρύξεις, όπου προβλέπεται ο πρωταθλητής της φετινής ενοποιημένης Α' κατηγορίας να είναι αυτός που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς, ενώ όσο αφορά τον υποβιβασμό, καμία ομάδα δεν θα τον υποστεί ενόψει της επερχόμενης ενοποίησης Α' και Β' κατηγορίας.

Όσο αφορά την Β' κατηγορία αυτή θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους (σ.σ. δείτε στο τέλος του άρθρου), με τους δύο πρώτους να συναντιούνται σε έναν αγώνα που θα γίνει σε ουδέτερη εδρα και ο νικητής θα ανακηρυχθεί πρωταθλητής.

Συμπληρωματική προκήρυξη Α' Κατηγορίας (η προκήρυξη εδώ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2016-2017 ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ – ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ - ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Συμμετέχουν 9 Ομάδες, που θα αγωνιστούν σε έναν Όμιλο . Η σειρά των αγώνων, σε δύο γύρους, θα βγει από κλήρωση . Οι Ομάδες είναι οι ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΑΝΩ ΜΕΡΑ. ΑΟ ΣΥΡΟΥ, ΑΟ ΠΑΓΟΥ, ΑΟ ΠΑΡΟΥ, ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ, ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ και ΑΟ ΛΑΒΑ . Μετά την ολοκλήρωση όλων των αγώνων και την κατακύρωση της τελικής βαθμολογίας, η 1η Ομάδα της βαθμολογίας αναδεικνύεται Πρωταθλήτρια και προάγεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία . Την περίοδο 2017-2018 το πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΠΣ Κυκλάδων θα διεξαχθεί σε μια ενιαία Α’ Κατηγορία, οπότε υποβιβασμός Ομάδων, λόγω βαθμολογίας δεν προβλέπεται, εκτός εάν αυτό συμβεί για άλλες παραβάσεις, που προβλέπει ο ΚΑΠ και ο Πειθαρχικός κώδικας . Η διεξαγωγή της διοργάνωσης και των αγώνων γίνονται με βάση τις διατάξεις του ΚΑΠ .

Συμπληρωματική προκήρυξη Β' Κατηγορίας (η προκήρυξη εδώ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2016 – 2017 ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΉΣ - ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Συμμετέχουν 11 Ομάδες, που θα χωριστούν σε δύο Ομίλους . 1 ος Όμιλος (5 Ομάδες) : ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ, ΣΥΡΟΣ 2002, ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ, ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΜΗΛΙΑΚΟΣ . 2 ος Όμιλος (6 Ομάδες) : ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ, ΝΗΡΕΑΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ, ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ και ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ . Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο γύρους και η σειρά των αγώνων θα προκύψει από κλήρωση . Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, και στους δύο Ομίλους και την κατακύρωση των τελικών βαθμολογιών, οι πρώτοι των δύο Ομίλων θα συναντηθούν σε έναν αγώνα, σε ουδέτερο γήπεδο, για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Β’ Κατηγορίας, περιόδου 2016 - 2017 . Με δεδομένη την ενοποίηση όλων των Ομάδων Ανδρών σε μία ενιαία Α’ Κατηγορία, την περίοδο 2017 – 2018, όλες οι Ομάδες της Β’ Κατηγορίας θα ανέλθουν στην Α’ Κατηγορία και δεν θα υπάρχει υποβιβασμός, εκτός εάν αυτό συμβεί για άλλες παραβάσεις, που προβλέπει ο ΚΑΠ και ο Πειθαρχικός κώδικας . Η διεξαγωγή της διοργάνωσης και των αγώνων γίνονται με βάση τις διατάξεις του ΚΑΠ .

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares