Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 12:27

Η απάντηση της ΕΣΚ Κυκλάδων προς ΑΠΑΣ Νάξου "Τα Φανάρια"

Με ανακοίνωση της ΕΣΚ Κυκλάδων απαντάει στην τοποθέτηση του ΑΠΑΣ Νάξου "Τα Φανάρια" για την μη συμμετοχή της ομάδας στο Final 4 εφήβων που πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο.

Η σχετική τοποθέτηση.

Δεν μας προκάλεσε έκπληξη η ανακοίνωση του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ για το final 4 εφήβων (και αυτό είναι το δυσάρεστο της υπόθεσης) καθώς εντάσσεται στη γενικότερη φιλοσοφία των διοικούντων του εν λόγω σωματείου να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, να αποποιούνται ευθυνών και να κυνηγούν φαντάσματα.

Ως προς τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση τα γεγονότα και τα δεδομένα μιλούν από μόνα τους.
Μία εβδομάδα πριν το final 4 ο γραμματέας της ΕΣΚΚ κος Μαραγκός ειδοποίησε μεταξύ άλλων τον ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ότι θα αιτηθεί η ΕΣΚΚ την τροποποίηση του δρομολογίου της seajet προκειμένου να ξεκινήσει το ταχύπλοο της seajet μισή ώρα αργότερα από την Πάρο την Παρασκευή 24/3 ( αντί για 10.20 να ξεκινήσει 10.50) ούτως ώστε να μπορέσει η αποστολή του ΑΠΑΣ να μετακινηθεί στην Πάρο με το Blue Star (προγραμματισμένη ώρα άφιξης στην Πάρο 10.15) και να αλλάξει πλοίο να φύγει με το seajet προς Μύκονο. Τόνισε στους διοικούντες του ΑΠΑΣ και του Α.Ο.Π. ότι αν είτε δεν γίνει δεκτό το αίτημα αλλαγής του δρομολογίου της seajet είτε δεν γίνει το δρομολόγιο της seajet να είναι έτοιμες οι ομάδες να μεταβούν στον Πειραιά και από εκεί μέσω Ραφήνας να είναι στη Μύκονο Παρασκευή 24/3 το βράδυ.

Στις 22/3 ημέρα Τετάρτη και ώρα 16.49 απάντησε η εταιρεία seajet διά του υπεθύνου της Εμπορικής Διεύθυνσης κου Σταθόπουλου ότι δεν είναι εφικτή η αλλαγή της ώρας αναχώρησης του seajet από την Πάρο αλλά προτίθεται η εταιρεία να χορηγήσει δωρεάν εισιτήρια στον ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ για να μεταβούν στη Μύκονο Πέμπτη 23/3 το απόγευμα με το ταχύπλοο της εταιρείας.

Στις 18.59 της 22/3 ο γραμματέας της ΕΣΚΚ κος Μαραγκός τηλεφώνησε στον κο Φλώριο Κρητικό του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ τον ενημέρωσε ότι δεν έγινε δεκτή η αλλαγή της ώρας αναχώρησης του seajet την Παρασκευή 24/3 και δεδομένου του ρίσκου που υπήρχε στην ανταπόκριση του ζήτησε να μεταβούν στη Μύκονο από Πέμπτη 23/3 το απόγευμα με δωρεάν εισιτήρια και με δωρεάν διαμονή την οποία συμφώνησε προηγουμένως να παράσχει ( προς τιμήν του) ο κος Δακτυλίδης του Α.Ο. Μυκόνου .
Στις 19.22 της ίδιας ημέρας ο κος Φλώριος Κρητικός τηλεφώνησε στον κο Μαραγκό (μαζί με τον προπονητή της ομάδας σε ανοικτή ακρόαση) και τον ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να φύγουν Πέμπτη 23/3 το απόγευμα γιατί θα πρέπει τα παιδιά να αλλάξουν τα φροντιστήριά τους και δεν γίνεται….
Την ταχύπλοο «Κυρίαρχος» κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή ως γνωστόν εκτελεί τοπικό επιδοτούμενο δρομολόγιο από την Αγία Άννα της Νάξου προς το Πίσω Λειβάδι της Πάρου με ώρα αναχώρησης από Νάξο στις 09.00 και ώρα άφιξης στην Πάρο 09.20. Το εν λόγω δρομολόγιο φυσικά πραγματοποιήθηκε και την 24/3 και φυσικά το γνώριζαν οι διοικούντες του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ενώ ο κος Κρητικός το παραδέχτηκε τηλεφωνικώς στον κο Μαραγκό.

Ο ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ λοιπόν:

Α) αρνήθηκε να μετακινηθεί την Πέμπτη 22/3 παραμονή του final 4 ενώ είχε τη δυνατότητα. Να θυμίσουμε ότι υπάρχει απόφαση Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΚΚ ότι οι ομάδες πρέπει να καταφθάνουν στον τόπο του final 4 από την παραμονή αλλιώς την ημέρα του final 4 ταξιδεύουν με δικό τους ρίσκο και ευθύνη.
Β) αρνήθηκε ή «ξέχασε» να μεταβεί στην Πάρο με το ταχύπλοο Κυρίαρχος για να προλάβει την ανταπόκριση seajet για Μύκονο.
Γ) δεν μετέβη στον Πειραιά για να φτάσει Μύκονο έστω Παρασκευή βράδυ μέσω Ραφήνας.
Όλες οι υπόλοιπες ομάδες μετέβησαν εγκαίρως στην Μύκονο για το final 4. Η απουσία του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ από το final 4 δεν ήταν επιλογή της ΕΣΚΚ συνεπώς αλλά συνειδητή επιλογή των διοικούντων την ομάδα του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ προφανώς ως αντίδραση για το γεγονός ότι το final 4 δεν διεξήχθη τις ημέρες που ο ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ επιθυμούσε.
Σημειωτέον δε ότι μέχρι λίγες μέρες πριν το final 4 διατείνονταν ότι δεν θα κατεβάσουν την ομάδα λόγω των ημερομηνιών διεξαγωγής του final 4. Πράγματι δεν την κατέβασαν απλά δημιούργησαν ένα σενάριο για να δικαιολογήσουν την απόφαση τους , όμως ευτυχώς ο μπασκετικός κόσμος των Κυκλάδων γνωρίζει. Το δυσάρεστο είναι ότι οι αθλητές του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ που δεν φταίνε σε τίποτα έχασαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία γιορτή του μπάσκετ.
Η ΕΣΚΚ θα τηρήσει τα προβλεπόμενα στις προκηρύξεις για την αδικαιολόγητη μη προσέλευση του ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ στους αγώνες του final 4.
Y.Γ: Τις άνωθεν πληροφορίες μπορούν να επιβεβαιώσουν τα υπόλοιπα σωματεία που συμμετείχαν στο final 4, AO Πάρου, ΑΟ Μυκόνου και ΤΑΚ Περιστεριώνας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares