Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 12:01

Κυκλαδίτης και τη νέα σεζόν ο Κυριακόπουλος

Παίκτης της ΑΕ Σαντορίνης θα είναι την ερχόμενη σεζόν ο Ηλίας Κυριακόπουλος.

Ο Κυριακόπουλος την περσινή σεζόν ήταν παίκτης του Πανναξιακού ΑΟΝ μέχρι τον Δεκέμβριο, όπου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχώρησε. Από εκεί και πέρα υπήρχε ενδιαφέρον από Αθηναϊκές ομάδες, ωστόσο ο ίδιος είπε το «Ναι» και συμφώνησε με την ΑΕ Σαντορίνης που κάνει δυνατό μεταγραφικό ντεμαράζ λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος του 2ου ομιλου του νότου, όπου θα λάβει μέρος η πρωταθλήτρια Κυκλάδων.

Και όλα αυτά έρχονται μετά το «μπαμ» με την απόκτηση του Σάκοτα, την επιστροφή Λουϊτζι, την επικείμενη μεταγραφή Κούτρη, καθώς και όσες άλλες εκπλήξεις ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Θηραϊκού σωματείου, που δείχνουν να έχουν πραγματοποιήσει προσεκτικές και μεθοδικές κινήσεις.

Ο Ηλίας Κυριακόπουλος ήδη βρίσκεται εν πλω για το νησί της Σαντορίνης και αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον 22χρονο Φόργουορντ, ο οποίος αφού μας επιβεβαίωσε την συμφωνία του με την ΑΕΣ, στη συνέχεια μας τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την καινούρια μου ομάδα! Οι στόχοι της ομάδας ταιριάζουν απόλυτα με τους δικούς μου και ανυπομονώ να παίξω και να βοηθήσω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται! Το ρόστερ θα είναι αρκετά καλό με πολλούς έμπειρους παίκτες και έναν έμπειρο προπονητή όπου μόνο καλά πράγματα θα έχω να κερδίσω και να βελτιωθώ!».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares