Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 21:51

«Μπαμ» με Μίλος Σάκοτα, επιστροφή Λουίτζι, κοντά σε Κούτρη!!!

Τα ήσυχα νερά του Αιγαίου τάραξε η ΑΕ Σαντορίνης κάνοντας το «μπαμ» με την απόκτηση του Μίλος Σάκοτα!

Ο μεγαλύτερος υιός του μεγάλου Σερβοέλληνα τεχνικού Ντράγκαν Σάκοτα, παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα εργάζεται στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, συμφώνησε με την ομάδα των Κυκλάδων ώστε να επιστρέψει στα παρκέ και να ενισχύσει τόσο την περιφερειακή γραμμή, όσο και την φροντ-λάιν των νεοφώτιστων στην Γ’ εθνική κατηγορία.

Η τελευταία χρονιά που είχε αγωνιστεί ως παίκτης ο 32χρονος φόργουορντ ήταν τη σεζόν 2014-15 φορώντας την φανέλα της ΑΕ Λιβαδειάς, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από σπουδαίες ομάδες, όπως η Νήαρ Ηστ, ο Ιωνικός ΝΦ, ο ΔΑΣΑΛ και το Αιγάλεω, με θητεία επίσης σε Απόλλωνα Λεμεσού, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ερμή Λαγκαδά, Νίζουα και Αρκαδικό.

Οι μεταγραφικές κινήσεις των «κυανέρυθρων», όμως δεν σταματούν εδώ, αφού σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του “SportCyclades” στην ΑΕ Σαντορίνης επιστρέφει ο Ορέστης Λουίτζι. Ο 22χρονος πλέι μέικερ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης κι αποτελεί έναν από τους γηγενής παίκτες του κυκλαδίτικου συλλόγου.

Από εκεί και πέρα οι νησιώτες κινούνται για την απόκτηση του Ερρίκου Κούτρη. Ο νεαρός γκαρντ (1μ.90εκ.) που την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Σπόρτιγκ και ήταν αντίπαλος του Πανναξιακού στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής, είναι νέος, ταλαντούχος, ενθουσιώδης και αποφασισμένος να πετύχει και δεν τον πειράζει καθόλου να δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει στον στόχο του.

Στο παλμαρέ του νεαρού καλαθοσφαιριστή ξεχωρίζει η παρουσία του στην ΑΕΚ, έστω και αν ήταν αυτή των Νέων, με την φανέλα της οποίας έχει πάρει «γεύση» τελικού και αυτό θα ήθελε πολύ να του χρησιμεύσει και στην συνέχεια ευελπιστώντας βέβαια ότι αυτή τη φορά θα «σηκώσει» και την κούπα!!!

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Γιώργου Λάππα πληροφορίες αναφέρουν πως ναι μεν η περίπτωσή του 30χρονου γκαρντ εξετάζεται από τον τεχνικό της ΑΕ Σαντορίνης Χρήστο Κωνσταντινίδη και τους συνεργάτες του, ωστόσο η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη.

Όλα, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις επόμενες ημέρες όταν και θα υπάρχει οριστικές εξελίξεις, αφού ο χρόνος πιέζει δεδομένου πως στις 16 του μήνα ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και η ΑΕ Σαντορίνης για τον 2ο όμιλο του Νότου υποδέχεται στο ΔΑΠΠΟΣ τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares