Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014 17:54

Η απαξία του Αθλητισμού από τον Δήμο Μυκόνου

Φαίνατε ότι για τόπους όπως η Μύκονος η λέξη αθλητισμός και δη κλασικός αθλητισμός είναι εντελώς άγνωστη.

Μπορεί να φανώ λίγο αιχμηρός, αλλά όχι πιστεύω αδικαιολόγητα, καθώς επί της ευκαιρίας των αγώνων "Δήλεια 2014" που διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά στη Μύκονο, είπα να ανατρέξω στο "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" προκειμένου να διαπιστώσω κατά πόσο ο Δήμος Μυκόνου στέκεται στο πλευρό του ΑΟ Μυκόνου που μαζί με τον ΣΕΓΑΣ διοργανώνουν ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για το κοσμοπολίτικο νησί.

Και για πιο νησί μιλάμε; Μα την Μύκονο και τον ΑΟ Μυκόνου φυσικά… που πρόσφατα κατέκτησε την 6η θέση στο Αιγαίο, ανάμεσα σε 31 σωματεία, ενώ η ομάδα του νησιού έχει στην δύναμη της και πανελληνιονίκες, όπως την Μαρία Παρδαλού και τον Γιώργο Μίνο.

Τι διαπιστώσαμε; Οι διοργανωτές ζήτησαν μόνο 2000€ για την κάλυψη για σίτιση 400 γευμάτων! Πετυχαίνοντας θα λέγαμε μία καλή συμφωνία. Φυσικά οι αγώνες θα στοίχιζαν αρκετές χιλιάδες € οι οποίες θα καλυφθούν από τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και τα σωματεία που θα λάβουν μέρος και θα προέρχονται από όλη την Ελλάδα με 100αδες αθλητές.

Το αποτέλεσμα; Το Δημοτικό συμβούλιο –με πιο σκεπτικό δεν γνωρίζουμε- ενέκρινε τελικά το ποσό των 1000€ !!!... τώρα αν χρειαστούν κάποια περαιτέρω γεύματα, αυτό είναι ένα θέμα που δεν αφορά έναν Δήμο που από όσο γνωρίζουμε δεν διαθέτει καν Επιτροπή Αθλητισμού.

Φυσικά για όλα τα πράγματα υπάρχει μία εξήγηση, καθώς πέραν των αθλητικών εκδηλώσεων σε επίπεδο τοπικών πρωταθλημάτων η Μύκονος δεν έχει να επιδείξει σχεδόν καμία ή ελάχιστες διοργανώσεις που να τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου… τυχαίο;

Δήμαρχε η Μύκονος έχει κάνει άλματα στον κλασικό Αθλητισμό, πράξε τα δέοντα…

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πρώτευσαν οι αθλητές του ΑΟ Σερίφου Ωρα για Δήλεια »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares