Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 12:11

Συμμετοχή των αθλητών του Ν.Ο Σύρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 9 Οκτώβρη, το OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPTIMIST U16 2022, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, στον Φαληρικό Όρμο.

Η σημαντική αυτή διοργάνωση ξεκίνησε για τους μικρούς αθλητές του Ν.Ο.Σ. από το πρωί της Τετάρτης, 04 Οκτώβρη, με προπονήσεις στον στίβο του αγώνα και συνεχίστηκε την Πέμπτη, με τις προγραμματισμένες αγωνιστικές ιστιοδρομίες και με συνολική συμμετοχή 159 αθλητών.

Κύριο χαρακτηριστικό των πρώτων δύο ημερών ήταν ο ισχυρός άνεμος, ο οποίος δυσκόλεψε τις συνθήκες του αγώνα (αλλά ευνόησε, κατά γενική ομολογία, τους νησιώτες αθλητές, που είναι αρκετά εξοικειωμένοι). Στη συνέχεια, η ένταση έπεσε, αλλά η αστάθεια στη διεύθυνση του ανέμου δημιούργησε, με τη σειρά της, προβλήματα στους μικρούς ιστιοπλόους.

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Σύρου συμμετείχε με 4 αθλητές, οι οποίοι κατάφεραν να πλασαριστούν σε αξιόλογες θέσεις σε επιμέρους ιστιοδρομίες, αλλά και να επιτύχουν μια αξιοπρεπή συνολική συμμετοχή, με τον Γιάννη Καραβιώτη να κατακτά την 44η θέση στον Χρυσό Στόλο (ανάμεσα σε 99 συμμετέχοντες) και την Τόνια Μιχαήλ, τη Θέλξη Ξυλωμένου και τη Μυρτώ Μπουγιούρη να κατακτούν τη 18η, τη 19η και την 26η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία των Κοριτσιών (με 60 συμμετέχουσες).

Επόμενος στόχος στο αγωνιστικό καλεντάρι του Ν.Ο.Σ. είναι η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BUG, που θα διεξαχθεί στην Ελευσίνα, στις 20-23 Οκτώβρη και, φυσικά, η μεγάλη διοργάνωση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2022, που διοργανώνεται από το Ν.Ο.Σ., το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το 3ήμερο 28-30 Οκτώβρη, στη Σύρο.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares