Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 10:24

Ν.Ο Σύρου: Σταθερά ανοδική πορεία για τους μικρούς ιστιοπλόους

Νωρίς ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική περίοδος για τους μικρούς αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, με πρώτη μεγάλη διοργάνωση το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας ILCA 4, που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου στο Αίγιο.

Πολύ κοντά στην επιτυχία έφτασαν, για ακόμη μία φορά, οι νεαροί ιστιοπλόοι μας, αλλά κάποιες άτυχες στιγμές κόστισαν μια μεγάλη διάκριση.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Πρίντεζη ολοκλήρωσε το Πρωτάθλημα, κατακτώντας την 4η θέση στην κατηγορία Νεανίδων (U18) και την 11η θέση στη Γενική Κατάταξη, σε σύνολο 54 κοριτσιών, ενώ, μέχρι και την τελευταία ημέρα, βρίσκονταν σταθερά μέσα στην πρώτη 8άδα και πολύ κοντά στα μετάλλια.

Ο Σταμάτης Γρυπάρης κατέκτησε τη 13η θέση στους Παίδες (U16) και τη 17η θέση, σε σύνολο 117 αγοριών, χάνοντας την 5άδα της Γενικής Κατάταξης και την 3άδα των Παίδων κυριολεκτικά στην τελευταία ιστιοδρομία, έχοντας μία άκυρη εκκίνηση.

Πολύ καλή, επίσης, και η παρουσία του Ηλία Γαβιώτη, ο οποίος κατετάγη 16ος στους Παίδες και 21ος στη Γενική.

Ο τέταρτος της παρέας, Λεωνίδας Δούνιας, ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 34η θέση των Παίδων και στην 56η της Γενικής των αγοριών.

Τα παραπάνω αποτελέσματα, αλλά και η γενική εικόνα και πορεία των αθλητών μας, δείχνουν πως, η ομάδα βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία και σίγουρα μεγάλες επιτυχίες αναμένονται στο προσεχές μέλλον.

Στο πνεύμα αυτό, αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης 04/10, η ομάδα του Ν.Ο.Σ. για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST U16 2022, το οποίο θα διεξαχθεί από 05 έως 09 Οκτωβρίου στον Φαληρικό Όρμο. Τα τρία κορίτσια και το ένα αγόρι της ομάδας μας, αφού προπονηθούν αύριο Τετάρτη στον στίβο του αγώνα, θα ριχτούν στη μάχη του πρωταθλήματος, που θα ξεκινήσει την Πέμπτη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Η αγωνιστική δράση του Οκτώβρη, όμως, δε σταματά εδώ, καθώς στο τέλος του μήνα, και συγκεκριμένα από τις 27 έως 30 Οκτωβρίου, το νησί της Σύρου θα φιλοξενήσει τα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, τον πολυπληθέστερο διασυλλογικό αγώνα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου στο Αιγαίο. Μετά την περσινή συμμετοχή-ρεκόρ των 105 σκαφών, αισιοδοξούμε φέτος η διοργάνωση να «μεγαλώσει» ακόμη περισσότερο και να αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες για τις κατηγορίες OPTIMIST και ILCA 4 στην Ελλάδα!

Η Διοίκηση του Ν.Ο.Σ. εκφράζει, για ακόμη μία φορά, τα συγχαρητήριά της προς όλα τα παιδιά για τις προσπάθειές τους, καθώς και προς τον προπονητή του Ομίλου, κ. Γιάννη Γρυπάρη. Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται και προς τη ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries για τη συνεχή υποστήριξη του Ομίλου μας, με παροχή σημαντικής έκπτωσης στα εισιτήρια των μετακινήσεων των αποστολών από και προς το νησί μας.

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares