Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 20:59

Βράβευσαν Παλιόπορτα και Φοίνικα οι συριανοί

palioportas-2013-8eatro-apollon

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας ο Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Σύρου (ΟΠΑΣ), στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις...

σε πρόσωπα και συλλόγους που με το πολύτιμο έργο τους έχουν συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη και προβολή του Πολιτισμού και του Αθλητισμού της Σύρου.

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα και συλλόγους ήταν ο πρόεδρος Δημήτρης Παλιόπορτας (φωτό) και η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Φοίνικας Σύρου, οι οποίοι βραβεύτηκαν για όσα έχουν πετύχει τα τελευταία τρία χρόνια περίπου, διάστημα στο οποίο έχουν πάρει τα ηνία του συλλόγου. Στο πρόσωπο του προέδρου και των υπόλοιπων μελών της διοίκησης, ο ΟΠΑΣ θέλησε να τιμήσει την ομάδα που έχει προσφέρει αμέτρητες χαρές στο φίλαθλο κοινό της Σύρου τα τελευταία χρόνια, έχοντας πετύχει τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες επιτυχίες στον αθλητισμό της Σύρου, των Κυκλάδων και του Αιγαίου γενικότερα. Το παρών στην εκδήλωση, πέραν του προέδρου Δημήτρη Παλιόπορτα, έδωσαν ο αντιπρόεδρος Αντώνης Ρούσσος, ο ειδικός γραμματέας Θοδωρής Δούνιας, ο ταμίας και τιμ-μάνατζερ Μανώλης Βαμβακούσης, τα μέλη της διοίκησης Αντώνης Αλτουβάς, Αντώνης Λειβαδάρας και Κατερίνα Βασσιλακοπούλου, ο βοηθός προπονητή της ανδρικής ομάδας Γιώργος Αλτουβάς, ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Φοίνικα Αντώνης Τσάπαλας, καθώς και μέλη της Λέσχης και απλοί φίλαθλοι της ομάδας.

Παλιόπορτας: «Η στήριξη του ΟΠΑΣ να αποτελέσει παράδειγμα»

Την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον πρόεδρο του Φοίνικα Δημήτρη Παλιόπορτα πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κα. Λίτσα Φτακλάκη, η οποία χαρακτήρισε το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι το Νότιο Αιγαίο εκπροσωπείται στις κορυφαίες κατηγορίες από τον Φοίνικα (Α1 βόλεϊ) και τον Κολοσσό Ρόδο (Α1 μπάσκετ), εκφράζοντας την ευχή να φέρουν κι άλλες επιτυχίες, αλλά και άλλες ομάδες της Περιφέρειάς μας να φτάσουν τόσο ψηλά. Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ομάδας μας ήταν λιτός, αλλά έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα: "Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΣ για την αποψινή τιμή, αλλά και την στήριξή του στον Φοίνικα γενικότερα. Ελπίζω να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπόλοιπους φορείς του νησιού. Ο Φοίνικας πάει καλά, αλλά για να συνεχίσει να πηγαίνει καλά ή και ακόμα καλύτερα πρέπει όλοι εσείς που είστε δίπλα στην ομάδα να έρθετε ακόμα πιο κοντά και να βοηθήσετε. Οι επιτυχίες του Φοίνικα έκαναν τη Σύρο γνωστή σε όλη την Ευρώπη, γιατί να μην την κάνουμε λίγο περισσότερο..."

 

Του Δημήτρη Ζολώτα

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares