Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 17:06

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα με τον ''σουπερλιγκάτο'' Ευριπίδη Γιάκο η Ελλάς Σύρου

Μεταγραφική βόμβα με την απόκτηση του Ευριπίδη Γιάκου ετοιμάζει η Ελλάς Σύρου, που είναι πρόθυμη να φέρει στις Κυκλάδες ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα βάσει του τεράστιου βιογραφικού που διαθέτει ο ποδοσφαιριστής.

GIAKOS12

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός που θα βρεθεί στο νησί για να υπογράψει τις επόμενες ώρες, έχει ύψος 1.92΄και με την εμπειρία του αναμένεται να δώσει ποιοτική ώθηση στην μεσοεπιθετική γραμμή της Ελλάς Συρου.

Ο Γιάκος έχει μία μεγάλη καριέρα στα γήπεδα της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς μετρά 300 συμμετοχές, 26 γκολ, 19 ασιστ, συνολικά 16.660 λεπτά συμμετοχής, εξ αυτών 8.000′ στη Σούπερ Λιγκ και 4.370′ Σούπερ Λιγκ 2 όλα σε επαγγελματικά πρωταθλήματα και αγώνες κυπέλλου σε Ελλάδα και Κύπρο.

GIAKOS1

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας από τη Σύρο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Δόξα Κρανούλας, πριν επιστρέψει στον ΠΑΣ. Το 2019 μεταγράφηκε στην ΑΕΛ όπου παρέμεινε για μία σεζόν, πριν μετακομίσει στα Χανιά.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Απόλλων Λάρισας, για να επιστρέψει στην ΑΕΛ, ακολούθησαν ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας, Αχυρώνας-Ονήσιλος Κύπρου, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Κοζάνη.

Σημαντική στιγμή της καριέρας του το γκολ στο Καραϊσκάκης πριν 9 χρόνια εναντίον του Ολυμπιακού με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και αυτό κόντρα στην Λάρισα.

Μάλιστα εκείνο το γκολ στο γ. Καραϊσκάκης χάρισε στον ΠΑΣ την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον Ολυμπιακό πράγμα που του απέφερε την βράβευση ως ''Best Goal''

Δείτε το σχετικό βίντεο

GIAKOS

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares