Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 09:22

Έριξε... βόμβα με Καλλέργη η Μαρκό

Η διοίκηση της Μαρκό έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μανώλη Καλλέργη των δεκάδων συμμετοχών στις κορυφαίες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και των αλλεπάλληλων ανόδων με τη φανέλα της Κηφισιάς!

Την περασμένη σεζόν ο 33χρονος επιθετικός είχε γεμάτη σεζόν στο Πρωτάθλημα της Super League 2 με τη φανέλα της Κοζάνης, μετρώντας 32 συμμετοχές και 5 γκολ.

Πέρα από τις δύο συμμετοχές που έχει σε επίπεδο Super League με τη φανέλα του Ατρομήτου, έχει επιπλέον 138 συμμετοχές στη Super League 2 με Φωκικό, Λαμία και Κηφισιά, ενώ έχει παίξει επίσης σε ΑΟ Καρδίτσας, Ιωνικό, Παρνασσό Αράχωβας, Διάνα Ηλιούπολης και Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας, πριν επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες ως ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς.

Μάλιστα, τη σεζόν 2021-22 ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε το γκολ της ιστορικής πρόκρισης των κυανόλευκων στο Κύπελλο Ελλάδος (1-0) με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Πλέον, ο Καλλέργης προβάρει τα πράσινα και ετοιμάζεται να τεθεί στα πλάνα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου.

Η ανακοίνωση των πρασινων

Ο ΓΣ Μαρκό ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Μανώλη Καλλέργη. Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα είναι γεννημένο στις 5/12/1990 (34 χρονων) και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες γεγονός που αποδεικνύει την σπουδαιότητα της μεταγραφής για την ομάδα μας. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κοζάνη και το πρωτάθλημα της Superleague 2 όπου σε 32 συμμετοχές πέτυχε 5 γκολ έχοντας πολύ καλή παρουσία στο Βόρειο Όμιλο. Την προηγούμενη τριετία αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ΠΑΕ Κηφισιά όπου τη σεζόν 2020-2021 στέφθηκε πρωταθλητής Γ' Εθνικής ενώ τη σεζόν 2022-2023 ο Καλλέργης με τις 21 εμφανίσεις και τα 3 γκολ που πέτυχε στην Superleague 2 ήταν καταλυτικός ώστε η ομάδα του να κατακτήσει για πρώτη φορά το πρωτάθλημα στην Superleague 2 και παράλληλα την ιστορική άνοδο στην Superleague. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε ΑΟ Καρδίτσας, Φωκικό Άμφισσας ενώ το 2012-2013 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αφού η ΠΑΕ Ατρόμητος του... χτύπησε την πόρτα και του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί για πρώτη φορά στη κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας. Ακολούθησαν Ιωνικός, Λαμία, Παρνασσός Αράχωβας, Διάνα Ηλιούπολης και Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας. Καλωσορίζουμε τον Μανώλη Καλλέργη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares