Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 16:58

Ευχαριστήρια επιστολή από τον Φοίνικα Σύρου προς την ΔΙ.Π.Υ. Νομού Κυκλάδων - Τμήμα Πυρασφάλειας

Ο A.O.Φοίνικας Σύρου εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς την ΔΙ.Π.Υ. Νομού Κυκλάδων - Τμήμα Πυρασφάλειας για την συνεργασία της και των αρμοδίων αξιωματικών της ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εντοπίστηκαν στην Β’ Αίθουσα των Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δ. Βικέλας του Δήμου Σύρου Ερμούπολης και απέκλειαν την παρουσία φιλάθλων κατά την διεξαγωγή αγώνων.

Αναλυτικά:

Η αίθουσα Δ. Βικέλας αποτελεί την έδρα μας και οι συνέπειες από την απουσία φιλάθλων ήταν μεγάλες τόσο για τα ερασιτεχνικά μας τμήματα όσο και για την ανδρική μας ομάδα, αλλά και για όλα τα αθλητικά σωματεία του νησιού μας που έχουν τμήματα βόλεϊ.

Ο ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ, παρά τον αιφνιδιασμό του, εργάσθηκε επίμονα και μεθοδικά με όλες τις δυνάμεις του και πάντοτε σύμφωνα με τις υποδείξεις και κατευθύνσεις που δόθηκαν από τον Επιπυραγό κ. Ι. Τζώρτζη, τον οποίο ευχαριστούμε προσωπικά, για την επίλυση των προβλημάτων της αίθουσας Δ. Βικέλας.

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης, ο οποίος συνέδραμε με τις υπηρεσίες του για την επίτευξη του κοινού μας στόχου ώστε να μην χαθεί άλλη εντός έδρας αγωνιστική χωρίς τον κόσμο μας στις κερκίδες, και αναμένουμε άμεσα να ενεργήσει περαιτέρω για την οριστική διευθέτηση του θέματος.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares