Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2012 08:45

Και τώρα... Τελικός!

panaxiakos tournoua agathos

Σε μια πρώτη πολλή δυνατή μέρα για τις τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες του τουρνουά Φανούρης Αγάθος που γίνεται εις μνήμη του εκλιπών διαιτητή δεν θα μπορούσε να είναι άλλος ο τίτλος. Πανναξιακός Α.Ο.Ν και Α.Ε Αγίας Παρασκευής πήραν δυναμικά το τιμόνι και οδήγησαν τις ο καθένας την ομάδα του στη νίκη απέναντι σε Α.Ο.Φ Πορφύρας και Πανιώνιο Γ.Σ.Σ αντίστοιχα παίρνοντας και οι δυο με αυτό τον τρόπο το εισιτήριο για τον τελικό σήμερα στις 19:00 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο της Αγίας Παρασκευής.

Οι δυο σύλλογοι καθάρισαν τους πολύ δυνατούς τους αντιπάλους με 3-1 σετ η γηπεδούχοι την ομάδα της Νέας Σμύρνης και με 3-0 οι Ναξιώτισσες το σύλλογο του Πειραιά. Συγκεκριμένα ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν χθες παρουσίασε το καλύτερο αγωνιστικό του πρόσωπο μέχρι τώρα και στα τρία σετ επιτρέποντας στον καθ όλα ανταγωνιστικό Πορφύρα να τον απειλήσει μονάχα σε μερικά σημεία του αγώνα που ήταν λίγα.

Οι αθλήτριες του Γιώργου Δερμάτη ήταν μαχητικότατες έκαναν πολλά πετυχημένα μπλοκ σωστή υποδοχή πετυχαίνοντας διάρκεια στην απόδοση τους και σιγουριά στις κινήσεις τους. Μένει να φανεί αν αυτή τους η εμφάνιση θα τους δώσει τελικά την πρώτη θέση στο τουρνουά. Όσον αφορά την Αγία Παρασκευή αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως ο Νίκος Κωστακόπουλος και τα κορίτσια του κάνουν εξαιρετική δουλειά πράγμα που φάνηκε στην σημερινή(χθεσινή) τους απόδοση που ικανοποίησε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να τις στηρίξει.

Αν και στην αρχή απειλήθηκαν από τον Πανιώνιο στη συνέχεια έφραξαν το δρόμο στον αντίπαλο τους βρήκαν τις λύσεις και με εξαιρετικές επιθέσεις μπλοκ πήραν το εισιτήριο για τον τελικό. Ένα είναι δεδομένο πως Πανναξιακός Α.Ο.Ν και Αγία Παρασκευή θα μας κάνουν να περάσουμε ένα απόγευμα έντασης, δημιουργικής αγωνίας και ευχαρίστησης μέσα από τον αθλητισμό και τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Να θυμίσουμε ότι προτήτερα θα γίνει μικρός τελικός ανάμεσα στον Α.Ο.Φ Πορφύρας και τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ έτσι ώστε να προκύψει και η τελική κατάταξη του τουρνουά.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

 
Α.Ε Αγίας Παρασκευής: 
Προπονητής: Νίκος Κωστακόπουλος
Σύνθεση: Τσιώνη, Λακιώτη, Μπίσκου, Θεοδωρακέα Κόλλια, Θωμαίδου, Σκιθιώτη(λ), Παπαμιχάλη, Καραβανά, Κόντου, Λαλιώτη.
 
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ:
Προπονητής: 
Θανάσης Θανέλλας
Σύνθεση: Κωσταντίνου, Σημαντήρη, Δαρλάση, Αναγνωστοπούλου, Οικονομάκη, Τσιάρα (λ), Νάστου (λ), Τσουμήτα, Καπατου, Δελατόλα, Μαγγίνα, Μανδουραράκη. Καλάφάτη.
 
Πανναξιακός Α.Ο.Ν:
Προπονητής: Γιώργος Δερμάτης
Σύνθεση: 
Κακουράτου, Σιώρη, Χατζηνικολάου, Σέργη, Καρπουζά, Λαγουδάκη, Μουτζουρίδου, Εμμανουηλίδου, Γκολφινοπούλου, Λαίου
 
Α.Ο.Φ Πορφύρας:
Προπονητής:
 Κωσταντίνος Γκούντας
Σύνθεση: Μανςλάκου, Μουστάκη, Δήμα, Μπάλη, Καράκου, Τσαπούρη, Γκούρα.Ν, 
Παντζαρίδου, Χαλβατζή, Δελαγραμμάτικα, Χατζηπέτρου, Γκούρα Α (λ) .
 
Της Νάνση Χερουβείμ

PANNAXIAKOS TOURNOUA AGATHOSPANNAXIAKOS TOURNOUA AGATHOS 001PANNAXIAKOS TOURNOUA AGATHOS 002PANNAXIAKOS TOURNOUA AGATHOS 003PANNAXIAKOS TOURNOUA AGATHOS 004PANNAXIAKOS TOURNOUA AGATHOS 005

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares