Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012 13:09

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Φοίνικα

proponisi-23-9-2012-1

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες της ομάδας μας, μετά το ρεπό που είχαν χθες Δευτέρα προκειμένου να ξεκουραστούν από το κοπιαστικό τριήμερο στην Πορταριά που περιελάμβανε τρεις φιλικούς αγώνες, αλλά και το δύσκολο ταξίδι από και προς το πανέμορφο Πήλιο.

Η προπόνηση ξεκίνησε με μία δεκαπεντάλεπτη ομιλία του προπονητή Χρήστου Πάτρα προς τους αθλητές, όπου τους επεσήμανε τα λάθη που διαπίστωσε και τα σημεία που θεωρεί ότι χρήζουν βελτίωσης, χωρίς όμως να παραλείψει να τους συγχαρεί και για την καλή εικόνα που έδειξαν κατά διαστήματα. Από τις προπονήσεις της ομάδας απουσιάζει ο Ηλίας Λάππας, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την ομάδα της Πυροσβεστικής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Ο διεθνής ακραίος αναμένεται να επιστρέψει την Παρασκευή.

Προσπάθεια για φιλικά στη Σύρο

Πλέον, η προετοιμασία της ομάδας μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς σε δέκα μέρες ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις με την Σύρο να φιλοξενεί τον 2ο όμιλο του League Cup (5-7 Οκτωβρίου) όπου  ο Φοίνικας θα τεθεί αντιμέτωπος με Ολυμπιακό και Μίλωνα με στόχο την πρόκριση στο final-4 του θεσμού. Όπως είναι λογικό, το βάρος πλέον έχει πέσει στο μοντάρισμα της ομάδας, γι’ αυτό και καταβάλλονται προσπάθειες να βρεθεί αντίπαλος που θα έρθει στη Σύρο για δύο φιλικά το διήμερο Παρασκευή-Σάββατο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζολώτας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares