Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 15:14

Volleyleague: Ο Φοίνικας Σύρου αντιμετωπίζει τον Μίλωνα με στόχο την επιστροφή στις νίκες

Ντέρμπι κορυφής θα γίνει στη Νέα Σμύρνη μεταξύ του Μίλωνα και του Φοίνικα Σύρου σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της 8ης αγωνιστικής στη Volley League. (γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 8η αγωνιστική, 17/12, 21:00, Live Streaming YouTube ESAP TV, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Κυριοπούλου).

Είναι η πρώτη φορά σε μεταξύ τους αναμέτρηση που ο Μίλων παρουσιάζεται πιο ψηλά στη βαθμολογία από τον Φοίνικα ΟΝΕΧ. Ο Μίλων μαζί με τον Παναθηναϊκό μοιράζονται την 3η θέση με 13 βαθμούς και έχει αποδείξει πως είναι ικανός για όλα.

Ο Φοίνικας έρχεται από την ήττα με τον ΠΑΟΚ. Έχει 3 νίκες σε 7 αγώνες και μοναδικός στόχος είναι να ανακάμψει αγωνιστικά και βαθμολογικά για να καταφέρει να επιστρέψει εντός της πρώτης 4αδας.

Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης στην 4η θέση με 13 βαθμούς, οπότε σε περίπτωση καθαρής επικράτησης, ο Φοίνικας θα ανέβει στην κατάταξη.

Ο Κουβανός πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, Ράιντελ Ιερεζουέλο, δήλωσε: «Στο παιχνίδι με τον Μίλωνα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ. Μιλάμε για μία νέα ομάδα, μία ομάδα με πάρα πολύ καλές προοπτικές και αποδόσεις και για αυτό πρέπει να προσέξουμε όλους τους παίκτες της, γιατί παρότι νέοι, είναι πάρα πολύ ταλαντούχοι και παίζουν εξαιρετικό βόλεϊ. Τα δυνατά σημεία του Μίλωνα, είναι οι παίκτες του που είναι πάρα πολύ καλοί στην επίθεση, παίζουν ένα πάρα πολύ γρήγορο βόλεϊ. Πρέπει λοιπόν να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας στον δικό τους τρόπο παιξίματος. Θα ένας πολύ δυνατός αγώνας, ένας δύσκολος αγώνας».

Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα από την άλλη προέρχεται από το 3-1 επί του Αριστοτέλη. Ο Βούλγαρος διαγώνιος του Μίλωνα Μπόγιαν Γιορντάνοφ δήλωσε: «Περιμένω έναν καλό αγώνα να γίνει αύριο. Ξέρω πολύ καλά τον Φοίνικα. Πάντα έχει καλή ομάδα. Περιμένω να γίνει ένα μεγάλο ντέρμπι».

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Έχουμε ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε κάνει την προετοιμασία μας. Εχουμε κάνει τα πλάνα μας για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί. Η προπονητικά η εβδομάδα κύλησε πολύ καλά. Δεν έχουμε προβλήματα και είμαστε καθ΄όλα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτόν το μεγάλο αντίπαλο που λέγεται Φοίνικας».

Σε 8 αγώνες για το πρωτάθλημα και έναν για το League Cup Νίκος Σαμαράς ο Φοίνικας έχει ισάριθμες νίκες με το Μίλωνα.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares