Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 22:45

Volleyleague: Αγνώριστος ο Φοίνικας Σύρου, ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Μίλωνα

Ο Φοίνικας Σύρου ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Μίλωνα εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική της Volleyleague.

Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Φοίνικας παρουσιάστηκε χωρίς την αγωνιστικότητα που έχει επιδείξει σε προηγούμενα παιχνίδια, ενώ με εξαίρεση το τρίτο σετ, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και να απειλήσει.

Αυτό ήταν κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι με όπλο το μπλοκ (10 έναντι 2) και το σερβίς (6 άσσοι έναντι 1) έφτασαν σε μία σημαντική νίκη που τους διατηρεί στην τετράδα, ενώ ο Φοίνικας έμεινε στους 11 βαθμούς.

Ο Δημήτρης Καζάζης που στερήθηκε τις υπηρεσίες του Δημήτρη Τζούριτς, δοκίμασε αρκετές αλλαγές σε όλο το παιχνίδι, τα λάθη ωστόσο απέναντι σε έναν ψυχωμένο αντίπαλο του στέρησαν την όποια πιθανότητα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Το παιχνίδι

Στους πρώτους πόντους και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που το καταφέρνουν, αποκτώντας βραχύ προβάδισμα. Από το 3-3 και έπειτα, ο Μίλωνας χάρη στο μπλοκ και τον πρώτο χρόνο οδήγησε την κούρσα του σετ, ενώ ο Φοίνικας φάνηκε αρκετά αποσυντονισμένος, με πολλά χαμένα σερβίς που χάρισαν εύκολους πόντους στον αντίπαλο. Η διαφορά αυξήθηκε στο 10-6 και στη συνέχεια στο 14-9. Ο Ιερεζουέλο μοίραζε στα άκρα, το μπλοκ όμως του Μίλωνα σταμάτησε πολλές επιθέσεις της ομάδας, με αποτέλεσμα η διαφορά να μειωθεί μόνο πρόσκαιρα. Το μπλοκ ήταν αυτό που έδωσε στον Μίλωνα και το πρώτο σετ, μετά από τρία συνεχόμενα στοπ σε μία φάση στον Φρομ, για το 25-20.

Ο Φοίνικας πάλεψε για να βγάλει αντίδραση στο επόμενο σετ και πάλι όμως οι γηπεδούχοι έχτισαν διαφορά από το ξεκίνημα, κάνοντας το 9-4. Τα χαμένα σερβίς του Φοίνικα συνεχίστηκαν και σε αυτό το σετ, μην επιτρέποντας την απόκτηση ρυθμού. Οι αλλαγές του Δημήτρη Καζάζη (Παπαδόπουλος αντί Κλίνκενμπεργκ και Γαλιώτος αντί Ιερεζουέλο) φρέσκαραν την ομάδα, ενώ ο Μιχάλοβιτς ήταν ο πιο αποτελεσματικός παίκτης, ωστόσο οι γηπεδούχοι με όπλο το σερβίς και το μπλοκ διεύρυναν τον προβάδισμα στο +7 για το 20-13 με τον Μολίνα. Η διαφορά ήταν ασφαλείας και έτσι το 2-0 ήρθε με 25-17.

Η ύστατη προσπάθεια για να μπει στο παιχνίδι έγινε στο τρίτο σετ, με τον Γαλιώτο που συνέχισε, να παίζει πρώτο χρόνο με Παπαλεξίου και Χαραλαμπίδη, κάτι που έφερε αρκετούς πόντους στον Φοίνικα. Και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, με τον Μολίνα αλλά και το μπλοκ να κάνουν πολλή δουλειά. Ο Φοίνικας με ένα σερί μετέτρεψε το 7-3 σε 7-6, η διαφορά αυξήθηκε και πάλι στο 13-10, ενώ στο 14-12 η κόκκινη στον Χαραλαμπίδη για διαμαρτυρία έγραψε το 15-12. Με παιχνίδι από το κέντρο ο Φοίνικας μείωσε εκ νέου για το 16-15, οι γηπεδούχοι όμως πάτησαν γκάζι και ξέφυγαν ξανά, με αποτέλεσμα να έρθει το 25-19.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares