Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 15:57

Μανωλάκης: Εάν επιβάλουμε τον ρυθμό μας, το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι στο χέρι μας [vid]

Επιστροφή στις νίκες θέλει να πετύχει ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ στην Κρήτη, όπου την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 17:30 αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής βρίσκεται πλέον στο παρελθόν και οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη έχουν προπονηθεί σκληρά αυτή την εβδομάδα ώστε να παρουσιαστούν αποτελεσματικοί κόντρα στους Κρητικούς και να πάρουν το διπλό χωρίς απώλειες βαθμών.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Φοίνικας αναχώρησε για το μακρύ ταξίδι προς την Κρήτη, το οποίο θα γίνει ακτοπλοϊκώς.

Ο κεντρικός της ομάδας, Βασίλης Μανωλάκης, λίγο πριν την αναχώρηση αναφέρθηκε στο στοιχείο που θα πρέπει να εστιάσει ο Φοίνικας, και δεν είναι άλλο από τη δική του απόδοση και όχι από τα λάθη των αντιπάλων.

Είπε χαρακτηριστικά: Ο ΟΦΗ δεν έχει να χαρίσει απολύτως τίποτα, είναι πολύ μαχητική ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς σαν Φοίνικας, είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, οποιονδήποτε αντίπαλο. Πρέπει να εστιάσουμε στον εαυτό μας, να βγάλουμε στο παιχνίδι μας όλα τα θετικά των προπονήσεων και να μην περιμένουμε τα λάθη του αντιπάλου ώστε να βρεθούμε μπροστά. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και μετά θα είναι στο χέρι μας το παιχνίδι.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares