Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012 16:04

Φιλικός αγώνας Φοίνικα-Μίλωνα (πανγκορασιδες)

pagkorasides-finika2

Τρία φιλικά παιχνίδια έδωσε η ομάδα των πανγκορασίδων του ΦΟΙΝΙΚΑ με αντίπαλη ομάδα τον ΜΙΛΩΝΑ.

Οι αγώνες έγιναν στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για τα παιχνίδια της Β φάση της Ζ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ που θα γίνουν στην Σύρο απο 29 ΙΟΥΝΙΟΥ-1 ΙΟΥΛΙΟΥ.

Στον πρώτο και στον τρίτο αγώνα που πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα το πρωί ο κος Αλτουβας χρησιμοποίησε την βασική ομάδα ώστε να μπορέσει να δει τα λάθη της ομάδα και να τα διορθώσει ενώ στον δεύτερο αγώνα χρησιμοποίησε κορίτσια μικρότερης ηλικίας.

Αντίπαλες ομάδες για την Β ΦΑΣΗ της Ζ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ είναι ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ, Ο ΝΗΡΕΑΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΣΑΜΟΥ. Το πρόγραμμα των αγώνων θα το μάθουμε αύριο οταν και θα γίνει η κλήρωση στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

 

ΣΚΟΡ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

1ος αγώνας 3-1

2ος αγώνας 2-2

3ος αγώνας 4-0

 

Α ΟΜΑΔΑ ΦΟΙΝΙΚΑ (ΑΛΤΟΥΒΑΣ)    ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Μ,ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Φ,ΔΕΛΑΣΟΥΔΑ Μ,ΤΣΑΠΑΛΑ Ε,ΚΟΣΙΑΝΤΟΥ Ε,ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Π,ΠΟΥΛΟΥ Α,ΡΟΥΣΣΟΥ Α

 

Α ΟΜΑΔΑ ΜΙΛΩΝΑ (ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Σ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ Μ) ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ, ΛΕΚΚΟΥ, ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ, ΜΑΚΡΗ, ΛΟΥΖΙΩΤΗ, ΜΟΥΣΤΑΚΑ, ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ, ΕΞΑΚΟΥΣΤΟΥ

 

 

Β ΟΜΑΔΑ ΦΟΙΝΙΚΑ (ΑΛΤΟΥΒΑΣ) ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΤΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΑ, ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΡΟΥΣΣΟΥ Λ, ΡΟΥΣΣΟΥ Ε, ΞΑΓΟΡΑΡΗ Κ, ΞΑΓΟΡΑΡΗ Π, ΓΡΥΣΠΟΥ, ΠΡΙΝΤΕΖΗ, ΡΟΥΣΣΟΥ Φ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Φ.

 

Β ΟΜΑΔΑ ΜΙΛΩΝΑ (ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Σ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ Μ) ΤΖΕΔΑΚΗ, ΔΕΛΑΛΗ, ΒΛΑΧΟΥ, ΣΤΑΘΩΡΗ Χ, ΣΤΑΘΩΡΗ Σ, ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ, ΚΑΡΑΝΙΚΑ.

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares