Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2012 10:35

Παγώνει του Ζαλμά, συνεχίζεται το ψάξιμο…

foinikas-panigirismou-blue-red

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ομάδα μας όσον αφορά το θέμα του γηπέδου που θα προπονείται τη νέα χρονιά. Οι διοικούντες του συλλόγου όσο περνούν οι μέρες θα... κληθούν να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις στο πιο σημαντικό ζήτημα που αφορά το Φοίνικα, με σκοπό να μη χαθεί χρόνος από το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Υπάρχουν αρκετοί παίκτες από τη μεταγραφική αγορά που έχουν δείξει το ενδιαφέρον το τελευταίο καιρό να αγωνιστούν στην ομάδα μας, αλλά όσο δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στο θέμα του γηπέδου αλλά και του προπονητή δεν θα γίνει καμία απολύτως κίνηση όπως είναι λογικό. 

Η όλη καθυστέρηση στο θέμα δεν αφορά μόνο τους διοικούντες του συλλόγου. Η απόφαση θα είναι «πακέτο» με την έλευση του νέου προπονητή στο «Πειρατικό» αλλά και τους αθλητές.

Η διοίκηση πριν πάρει τις τελικές αποφάσεις στο θέμα του γηπέδου θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τους παίκτες «κλειδιά» που θέλει το «Πειρατικό» να κρατήσει στο ρόστερ του. Οι πιθανότητες δείχνουν παραμονή της ομάδας μας για μια ακόμη σεζόν στην Αθήνα αλλά και σε αυτό το ενδεχόμενο υπάρχουν δυσκολίες στο θέμα του γηπέδου. Το κλειστό της Γλυφάδας είναι διαθέσιμο μόνο το μεσημέρι, ενώ υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις όπως η Λεόντειος (Πατήσια).Syros raouzaios

Χρόνος άλλος δεν πρέπει να χαθεί, καθώς δυο μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας μας όσο περνάει ο καιρός οδεύουν προς Ρέντη και Λαμία.

«Παγώνει» του Ζαλμά, εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις

Στασιμότητα επικρατεί στην ομάδα μας όσον αφορά το θέμα του προπονητή για τη νέα σεζόν. Στο «Πειρατικό» οι διοικούντες του συλλόγου ήρθαν σε επαφή την προηγούμενη εβδομάδα με τους... Ζαλμά και Καλμαζίδη, χωρίς όμως να προχωρήσουν οι δυο υποθέσεις.

Ο Νίκος Ζαλμάς συνομίλησε με τους παράγοντες του Φοίνικα στη Σύρο. Η διαφορά των δυο πλευρών στο οικονομικό δεν είναι μεγάλη και ασφαλώς δεν είναι λόγος να μη προχωρήσει η συνεργασία των δυο πλευρών. Το «αγκάθι» στην υπόθεση είναι ο τόπος διαμονής της ομάδας και οι ώρες προπονήσεων.

Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί για ένα χρόνο να έρθει στη Σύρο να προπονεί την ομάδα. Το δεύτερο πρόβλημα στην υπόθεση Ζαλμά είναι και οι ώρες προπονήσεων στην Αθήνα. Σε περίπτωση που η ομάδα μας συνεχίσει στην Αθήνα για μια ακόμη σεζόν ο Νίκος Ζαλμάς ζήτησε οι προπονήσεις να γίνονται απόγευμα και όχι στις 14.30 το μεσημέρι που ίσχυε ως τώρα.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο καθώς σε αυτή την περίπτωση ο Φοίνικας θα πρέπει να αναζητήσει νέο γήπεδο στην Αθήνα και τα πλάνα να αλλάξουν εντελώς. Στο κλειστό της Γλυφάδας η διαθέσιμες ώρες για προπονήσεις είναι 14.30-16.30.

Για το Γιάννη Καλμαζίδη φαίνεται πως η υπόθεση τελείωσε πριν καν ξεκινήσει. Οι απαιτήσεις του Έλληνα τεχνικού ήταν λίγο υπερβολικές και η υπόθεση του δύσκολα θα προχωρήσει.

Πλέον οι παράγοντες του Φοίνικα στρέφουν την προσοχή τους σε άλλον Έλληνα τεχνικό χωρίς ωστόσο να κλείσουν την πόρτα στο Νίκο Ζαλμά.

Επόμενος στόχος είναι ένας άνθρωπος που έχει δημιουργήσει τη δική του ιστορία στο Ελληνικό βόλεϊ έχοντας κατακτήσει πολλούς τίτλους στην πλούσια καριέρα του…

PEIRATIKO TEAM

paros-adonis

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares