Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 20:49

Στις Άλπεις μέσο Πάτρας ο Φοίνικας

patras p 2011-1

Το ρεπορτάζ του volleynews.gr αναφέρει: Είχε ακουστεί σαν... ανέκδοτο τις ημέρες του φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ανδρών αλλά όπως φαίνεται θα είναι η πραγματικότητα.

Ο Χρήστος Πάτρας είναι ο βασικός υποψήφιος για αντικαταστάτης του Νίκου Νεόφυτου στην τεχνική ηγεσία των «πειρατών» και αύριο Παρασκευή αναμένεται να ταξιδέψει στο νησί για να...

συζητήσει και εκτός απροόπτου να συμφωνήσει.Syros raouzaios

Ο Πάτρας πάνω στο νήμα φαίνεται πως κερδίζει τον Γιάννη Καλμαζίδη ο οποίος κράτησε ψηλά το κασέ του.

Επίσης, είναι σίγουρο πως η νέα ομάδα του Φοίνικα θα έχει οριστικά έδρα τη Σύρο και όχι την Αθήνα όπως γίνονταν μέχρι και τη σεζόν 2011-12.

Σίγουρα μέχρι το επόμενο Δ.Σ που θα γίνει τη Δευτέρα (11/6) δεν θα υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο καθώς οι παράγοντες του Φοίνικα θέλουν να πάρουν μια ομόφωνη απόφαση σε σημαντικά θέματα όπως αυτό του προπονητή.

Όσο αφορά την κλήρωση: Από νωρίς θα μπει στα βάσανα του Τσάλεντζ Καπ ο Φοίνικας Σύρου καθώς κληρώθηκε να δώσει αγώνες από τον Α΄ γύρο όπου θα αντιμετωπίσει την ελβετική Νάιφελς. Οι αγώνες θα γίνουν 20 και 27 Οκτωβρίου με πρώτο αγώνα στη Σύρο και ρεβάνς στην Ελβετία. Στη συνέχεια αν η ελληνική ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Πρεφάξις Μένεν από το Βέλγιο. Οι αγώνες θα γίνουν 14 και 21 Νοεμβρίου με πρώτο αγώνα στη Σύρο και ρεβάνς στο Βέλγιο. Αν η ελληνική ομάδα περάσει και τους Βέλγους θα έχει προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης και θα περιμένει τις ομάδες που θα αποκλειστούν από το Κύπελλο Συνομοσπονδίας και θα έχουν μια ακόμα ευκαιρία.

paros-adonis

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares