×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 11:57

Ανοικτή η σημερινή " πρώτη" του Φοίνικα

Στη Σύρο βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής και οι τέσσερις ξένοι αθλητές του Φοίνικα Σύρου.

Τους αθλητές τους περίμενε αντιπροσωπία της Διοίκησης με επικεφαλή τον πρόεδρο Αντώνη Ρούσσο, αλλά στο λιμάνι της Ερμούπολης ήταν και φίλοι της ομάδας. Όταν έφτασε το πλοίο BlueStar τα συναισθήματα έγιναν μεγαλύτερα, αφού εντός του καραβιού ήταν τέσσερις αθλητές που θα προσθέσουν ποιότητα και με τα υπόλοιπα παιδιά αναμένεται να χαρίσουν μεγάλες βολεϊκές στιγμές στο νησί.

Μπόγιαν Γιορντάνοφ, FranPeterlin, Κάρελ Λινζ και ο Αμερικάνος πασέρ Conor Eaton ήρθαν στη Σύρο και ενσωματώθηκαν απευθείας με την υπόλοιπη αποστολή.

Όλη η ομάδα, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και μέλη της διοίκησης καλωσόρισαν τους αθλητές με γεύμα στην Αζόλιμνο και συγκεκριμένα στο εστιατόριο "Ο Κοντός του Ραφογιάννη".

Το γεύμα προς τους αθλητές και τη διοίκηση ήταν μία ευγενική χορηγία της διεύθυνσης του Εστιατορίου και η Διοίκηση του ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου την ευχαριστεί για την στήριξη προς την ομάδα και τη σεζόν 2017-18.

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση σήμερα στις 18:00 το απόγευμα έδωσαν "ραντεβού" στην Β' κλειστή αίθουσα του Αθλητικού κέντρου του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η επίσημη... πρώτη είναι ανοικτή για όλους τους φίλους της ομάδας, αλλά και τους δημοσιογράφους που θα θελήσουν να δουν, να γνωρίσουν και να μιλήσουν με τους νέους αθλητές της ομάδας μας. 

 

DSC_2732.JPGDSC_2736.JPG

DSC_2730.JPG

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares