Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 10:42

Το ντέρμπι στον ΑΟ Θήρας

Η «ναυμαχία» της 5η αγωνιστικής είχε νικήτρια την ομάδα του Α.Ο Θήρας, που επικράτησε με 3-1 του Πανναξιακού, υποχρεώνοντάς την ομάδα της Νάξου στην πρώτη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΑΟ Θήρας ξεκίνησε μουδιασμένα στο σετ με τον Πανναξιακό –που αγωνίστηκε χωρίς την βασική τη Μόνικα Πότοκαρ- να μπαίνει πιο δυνατά και να προηγείται με 6-11 και να κρατάει μέχρι το β’ τεχνικό τάιμ άουτ το +2 (14-16). Η ομάδα της Σαντορίνης έκανε την αντεπίθεσή της προς το τέλος του σετ, ισοφάρισε σε 19-19 εκμεταλλευόμενη μικρή αδράνεια των φιλοξενουμένων για να ανοίξει λογαριασμό με 1-0 και 25-22 σετ.

Ο Πανναξιακός δεν πτοήθηκε μπήκε εκ νέου καλά στο σετμ βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση (7-11) και μετά το β’ τεχνικό τάιμ άουτ (14-16) άνοιξε κι άλλο τη διαφορά για να ισοφαρίσει σε 1-1 με 19-25.

Η είσοδος της Τσοχατζή στη θέση της Βεργίδου στο τρίτο σετ άλλαξε το ρυθμό για τον ΑΟ Θήρας, που κατάφερε να περάσει μπροστά και να προηγηθεί 2-1 (25-17).

Στο τέταρτο σετ, οι δυο ομάδες έφτασαν στο 19-19 χέρι χέρι αλλά ο ΑΟΘ με μικρό σερί προηγήθηκε 23-19. Ο ΠΑΟΝ μείωσε σε 23-20 αλλά οι γηπεδούχες με 25-20 πήραν το «τρίποντο», επιστρέφοντας παράλληλα στα θετικά αποτελέσματα

Η γνώμη του πάγκου

Απόστολος Οικονόμου «Ήταν ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι από δύο ομάδες που θέλανε το τρίποντο σ’ αυτό το ιδιαίτερο ντέρμπι. Τα καταφέραμε εμείς παίζοντας με πιο καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία και επίσης εκμεταλλευτήκαμε την αδύνατη υποδοχή της αντιπάλου λόγω της απουσίας της Πότοκαρ. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στον κόσμο για την παρουσία του».

Γιώργος Ρούσης: «Ήταν ένα παιχνίδι με το σκορ σε όλα τα σετ αρκετά κοντά. Θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο πρωτο σετ που κάναμε κάποια αβίαστα λάθη με αποτέλεσμα να το χάσουμε. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια, αγωνιστήκαμε χωρίς την Πότοκαρ ενώ δυο αθλήτριές μας αγωνίστηκαν έχοντας πρόβλημα γιατί ήθελαν να αγωνιστούν σε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε από τη μεριά μας να συνεχίσουμε έτσι, να δουλεύουμε συνεχώς και πιστεύω ότι μπορούμε να δέίξουμε πολλά πράγματα».

Τα σετ: 25-22, 19-25,25-17,25-20

Πανναξιακός (Ρούσης) Φρέσκο, Δρακουλίδου, Οικονομίδου, Γάτση, Τοτσίδου, Ζακχαίου, Κακουράτου –λ / Ξαγοραράκη, Σεφεριάδου


ΑΟ Θήρας (Οικονόμου) Γεωργιάδου, Ζντόβτς, Μεταξά, Όστοϊτς, Βεργίδου, Τερζιτς, Αρτακιανού -λ / Μουντάκη, Τσβέτκοβα, Τσοχατζή, Τσομπανίδου, Παναγιωτίδου

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares